Ga naar inhoud


Af en toe kort 'zwart' op nederlandse zenders?


frozen-sky

Aanbevolen berichten

Ik heb sinds enkele dagen last van af en toe geen beeld op de nederlandse zenders, met name nederland 2. Dit is meestal minder dan een seconde, het is dan dus even 'zwart'. Ik heb hier voorheen geen last van gehad, dus vraag ik me af of dit in 't signaal zit (en dus meer mensen hier last van hebben) of dat 't in mijn software zit. Dat laatste is heel goed mogelijk aangezien ik hier een nogal unieke situatie heb (linux/pcicard/vdr/amd64); maar om preventief te voorkomen dat ik hier uren in ga steken deze vraag. Overigens heb ik er bv. op VH1 geen last van. Oja, heb gewoon een kaart en officeel abo etc.

Telepathy is very nice, but in this age of telecommunication, computers are much more efficient.

 

Linux+VDR @ AMD64, PLi + Dreambox 7000, 2x Mutant 200s, Mvision HD300N (all CCCam), test: Linux MythTV

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gek genoeg heb ik daar ook last van. Heb gisteren middels de CD site de kaart opnieuw aangemeld en sindsdien gaat het hier af en toe ook mis en krijg ik een seconde zwart beeld waarna ie weer vrolijk verder speelt.

Even afwachten wat de nieuwe pulse doet (hij staat nu nog op 30-11).

 

Ook heb ik constant de melding "insert smart card" als ik gezapt heb naar een ander kanaal. Lijkt erop dat de decodering extra lang op zich laat wachten.

Voorheen nooit last.

 

Ik ga WEL even kijken of er een update is voor mijn Manhattan, wellicht is het probleem dan opgelost.

 

<img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja klopt ook hier ff zwart, nadat deze opnieuw aangemeld was ( <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />moet me instellingen op de drm500 nog ff checken <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />)

 

zullen wel zien waar het aan ligt <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb gisteren al naar CD gebeld (zie posting Canal + Rood gestoord). Ligt *niet* aan de ontvanger of EMU (tenzij die voorheen natuurlijk ook niet werkte). Ze zijn bij CD verschrikkelijk aan het klooien met de streams. Gisteren ochtend had CNBC/NGC het knipperprobleem. EPG van die transponder was op zijn zachtst gezecht futuristisch, tijd klopte voor geen meter..Dus we zijn gewoon even proefkonijn voor CD...

 

Advies: Ga dus niet meteen in paniek aan de config van je receiver sleutelen (tenzij je met andere providers natuurlijk ook last hebt)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb toevalligerwijs ook net en nieuwe activeringspuls gevraagd. Nouja. ik wacht 't lekker af (draai wel een EMU maar zonder keys op dit moment). Bedankt voor de reacties.

Telepathy is very nice, but in this age of telecommunication, computers are much more efficient.

 

Linux+VDR @ AMD64, PLi + Dreambox 7000, 2x Mutant 200s, Mvision HD300N (all CCCam), test: Linux MythTV

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

ja zo gaat dat bij CD je moet betalen om iets te zien en als je betaald heb zie je het niet maar daar hunnen ze niets meer aan doen.

Word aan gewerkt zeggen ze dan. <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zat gisteren bij een kennis en deze heeft gewoon een kabel aansluiting en daar gebeurden ook vreemde dingen, op RTL 4 soms ook even zwart en verspringen van de zender. <img src="/forums/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

 

Op mijn eigen sat ontvanger geen problemen. <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

nou dan hebben jullie geluk, ik heb soms uren geen beeld op geen enkel cd kanaal en dan ineens weer wel en dan hup is het zo weer weg.

En natuurlijk weer in het weekend, en dat komt vaker voor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb ondertussen weer beeld. Dit kwam "vanzelf" na de verwerking van een binnengekomen 'INS' voor Canaal Digitaal. De 'INS' leverde de volgende reactie op in het PoormansCAM-venster: "EEPROM update not needed for nanos 4 6".

De "expire date" staat nog steeds op 30-11-2005. (Dit komt, omdat ik de laatste weken 'Send to the card the INS to this provider' niet had aangevinkt.) Maar een poos later na een herstart bleek de datum toch veranderd. PoormansCAM laat die veranderde datum dus niet meteen zien.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...