Ga naar inhoud


printer start vanzelf op


Gast arno432

Aanbevolen berichten

<img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />ik heb een vreemd probleem met men printer,om de paar dagen start hij spontaan automatisch op,wat zou het probleem kunnen zijn en wat er aan te doen <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Arno,

 

Kan je wat meer info geven? bv. Over welke printer hebben we het? Wat bedoel je precies met "start hij spontaan automatisch op" Komt er dan iets uit de printer of gaat alleen even het loopwerk lopen. Gaan de lampen knipperen?????

 

Digiflip

Link naar reactie
Delen op andere sites

<img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" />het is een hp 5740,hij gaat spontaan aan en het loopwewrk gaat spontaan lopen dit gebeurt zo om de anderste dag,ik ga de software vandaag of morgen maar eens verwijderen en de printer eens opnieuw instaleren <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als het een all-in-one is dan "calibreert" ie inderdaad eens in de zoveel tijd. Het lijkt erop dat ie dan een eigen leven gaat leiden maar dat is een normale "checkup" van de machine. Zeker als ie ook als FAX fungeert zoals de mijne, zakt ie in slaap-modus als ie langere tijd niet niet gebruikt wordt met na enige tijd dergelijke calibraties.

Wellicht dat dit voor meer printers van HP geld. Mijn 960C doet dit overigens niet, maar dat is er nog eentje van de oude generatie.

 

Zolang er geen rare prints uit zichzelf uitkomen lijkt dit me niet iets om je zorgen over te maken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...