Ga naar inhoud


Skystar USB


druid

Aanbevolen berichten

Hi,

 

De skystar usb receiver, is dat een verstandige aanschaf? Ik dacht dat het er wel leuk was om erbij tenemen, om een beetje te spelen met mijn laptop eraan vast. Is het beter om een PCI kaart te nemen of maakt dat niet uit?

xtrend 6500 320G intern / dreambox 800se, 500G intern / dreambox 500hd / azbox elite hd / Skymaster 80cm quad lnb titanium, 19,2 oost / Triax 110 , quad inverto Inverto Black Ultra lnb, 23,5 oost, inverto Inverto Black Ultra lnb, 28,2 oost / No Name 125cm single lnb black ultra draaibaar

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb zelf geen ervaring met de USB Skystar, maar lees wel hier en daar dat niet alle software en/of plugins evengoed met de USB versie werken. Daarom denk ik dat de PCI versie de voorkeur verdient als je niet speciaal extern wilt werken of dat ding aan een laptop wilt hangen.

 

Albert_H.

Nextwave Plus 2500SUC met Canaal Digitaal kaart en penta 1.09, PCTVsat, Skystar 2, Skystar 1 CI, Technotrend V 1.3, DEC3000, 80cm schotel met twin LNB draaibaar op een SM3D12.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb hier de SS2 usb aan mijn desktop hangen, progdvb draait er goed op. En ook de diverse plugins. Ervaring in combinatie met abbonement canaldigitaal heb ik niet. Draai hier met monoblock op astra en hotbird, ook educatief <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

Praatjes vullen geen gaatjes, maar PUR wel !!!!!

 

Dream 800HD 13/19.2/23.5/28.2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is USB 1.1 niet te traag voor DVB-TV?

 

Ik heb verschillende andere merken kastjes gezien (met ook USB 2.0 en Firewire), dus kijk even verder. De Skystar USB is wel de goedkoopste (80 euro in Duitsland).

 

Er is al een nieuw model: Skystar USB Box, met een strakker design. Staat niet eens op de technisat-site!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...