Ga naar inhoud


TV Vlaanderen: nieuwtjes, evolutie, commentaren


Gast

Aanbevolen berichten


  • Reacties 2.1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Citaat:
Ik heb de site van gva doorgekamt


gva is dit de Gazet van Antwerpen? anders gaarne iets vollediger.

Met Vriendelijke Groet <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />,


Wil Weten
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
VTM zal er niet bij zijn in de eerste fase zegt Peter Quaghebeur directeur van VTM. Wanneer dan wel? Met Belgacom tv hebben we tien maanden onderhandeld.

Bron, GVA.


Euh, van wanneer was dit bericht? Mijn dealer en de verkopers van een grote keten, verzekerden dat VTM en C°, zou toegevoegd worden, einde Maart, begin April.

De andere commerciële zenders zouden pas volgen rond september. Dit zou te maken hebben met het feit dat VT4 matchen van de Champions league uitzond.

Vergeet ook niet dat Belgacom een rechtstreekse conccurent is van Telenet, en niet alleen voor TV uitzendingen!

Het komt wel.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien domme vraag, maar momenteel ontvang ik één via kabel, DVB-T en TV-Vlaanderen. Kabel en DVB-T zijn simultaan, ik merk geen verschil op. Maar via TV-Vlaanderen is er zeker een minuut "achterstand". Daarmee wil ik zeggen dat het beeld via DVB-T al een minuut versprongen is voor het op TV-Vlaanderen verspringt. Ik wou even de beeld-kwaliteit vergelijken, maar zo is het natuurlijk moeilijk. (T.i. het is het VRT-signaal dat ik ontvang, niet Digitenne/KPN)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er is nog altijd geen overeenkomst tussen TV-Vlaanderen en VTM, noch tussen TV-Vlaanderen en SBS, wat ze bij de klantendienst van TV-Vlaanderen ook mogen beweren. Als er een overeenkomst was, dan had dat al lang in de pers verschenen.

 

Dat citaat uit de GvA heeft er trouwens wel degelijk ingestaan...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bron: http://www.radioactief.be/index.php?c=nieuws&s=detail&id=579

 

Aanbod TV Vlaanderen zonder zenders van SBS Belgium

 

Overal waar de SBS Broadcasting Group actief is, zijn de kanalen van dit mediabedrijf te ontvangen. Toch bestaan er uitzonderingen. Zoals hier bij ons in België bijvoorbeeld. SBS Belgium wist onze redactie te melden "dat er momenteel geen plannen zijn om in het pakket van TV Vlaanderen via satelliet uit te zenden". Wie de zenders van SBS Belgium (VT4 en VIJFtv) wil ontvangen, is echter aangewezen op kabeldistributie, want ook in het pakket van Belgacom TV zijn de zenders van SBS geschrapt.

Bij de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa) kregen we via de kijkerslijn te horen "dat het inderdaad niet onlogisch zou zijn dat onze netten binnen het pakket van TV Vlaanderen zullen worden aangeboden, maar op dit moment zijn de gesprekken nog niet helemaal rond". Het zou gaan om de televisiezenders VTM, Kanaal II en JIM. Ook radiozender Q-music zal in het aanbod opgenomen worden.

 

Van televisiezender Vitaya kregen we (nog) geen antwoord. De officiële start van TV Vlaanderen is voorzien voor eind maart. De kans is dus vrij groot dat dit zonder enige Vlaamse commerciële zender zal zijn. Van de Vlaamse Radio- en Televisieomroep zijn Eén, Ketnet/Canvas en de radiostations Radio 1, Radio 2, Radio Klara, Radio Donna en Studio Brussel reeds te ontvangen via TV Vlaanderen. Radio Vlaanderen Internationaal was reeds via satelliet te ontvangen.

 

Verder zijn -buiten de honderden free to air zenders- volgende kanalen via TV Vlaanderen te ontvangen: Nederland 1 tot 3, France 2, France 3, National Geographic Channel, Discovery Channel, Animal Planet, Hallmark Channel, Cartoon Network, Motors TV, Turner Classic Movies, Mezzo, Trace TV en Spice Platinum.

SAT: momenteel niets meer 😞

Kabel: Telenet

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb net gebeld met tvv om zeker te zijn over de voorwaarden betreffende een abo op tv vlaanderen.

Men moet een belgische adres en bankrekening hebben, dan vraag ik mij af hoe is het mogelijk dat bijna iedere satwinkel in nederland dit pakket van tvv verkoopt?

Als de nederlanders dit zonder omwegen kunnen aankopen dan moeten wij als belg ook een abo kunnen nemen op canaaldigitaal nederland.

Of zie ik iets fout?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...