Ga naar inhoud


TV Vlaanderen: nieuwtjes, evolutie, commentaren


Gast

Aanbevolen berichten


  • Reacties 2.1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Maar in princiepe maakt het ook helemaal niks uit, want als je regelmatig TV kijkt naar de kanalen van TVV dan zou je nooit iets mogen merken (zolang de updates e.d. gewoon binnenkomen) want ik twijfel er eigenlijk aan of de mensen die gewoon een setje kopen (met Philips ontvanger bijv.) ooit naar deze datum kijken.

Ik denk dat ze gewoon bellen van "hey in heb ineens geen beeld meer" als er iets is misgelopen met de update van het kaartje (niet iedereen houdt dat iedere maand in de gaten volgens mij).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hangt een beetje van de gebruikte emu af.

 

Bij camd3 zoiets (ingeven op uw PC in een webbrowser):

 

http://10.0.0.97:9080/slots/status?id=0

 

Vervang 10.0.0.97 wel door het IP-adres van uw dreambox. En hij vraagt een login en paswoord. Login = admin, paswoord = camd3 (kan je aanpassen in de config, maar dit zijn de standaardwaarden).

 

 

Als je een andere emu gebruikt best eens in het dreambox-forum vragen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

op één lijkt het geluid redelijk syncroon te lopen met het beeld (ik merk toch niet dat er verschil is tussen beeld en geluid). maar ik heb het wel vaker gehad en na ff wegzappen was het probleem opgelost.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 

Ik heb sinds twee dagen geen EPG-gegevens meer op de zenders op de TVVlaanderen transponder, de overige zenders waaronder NED1, etc geven dan weer wel deze gegevens door.

 

Heeft daar nog iemand last van.

 

Greets.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier met mijn Humax HDCI-2000 en originele TV Vlaanderen CI Module net hetzelfde probleem. NED1 is inderdaad bij mij ook goed, hetgeen bewijst dat het niet aan mijn ontvanger kan liggen. En als de EPG informatie dan toch doorkomt is ze dikwijls nog verkeerd ook <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

 

Ik ben al aan het overwegen geweest om een Multimedia PC te bouwen met een DVB-S2 kaart en MCE 2005, zodat ik tenminste een échte EPG kan gebruiken. Mijn huidige Humax HDCI-2000 beschikt over een 7-daagse EPG, maar zover ik weet maken alleen de Duitsers daar pas echt gebruik van. Bij de andere zenders is het now & next, triestig zenne <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

 

Ook de breedbeeld puls wordt op de TV Vlaanderen zenders regelmatig verkeerd doorgegeven waardoor ik de wide functie van mijn Humax uit "auto" moet zetten en manuaal moet liggen overschakelen naar de stand "Deel scherm". Hoogst vervelend is dit <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

 

Hebben de TVV abonnees met een "goedgekeurde" ontvanger hier ook allemaal last van? En hoeveel dagen op voorhand kunnen zij hun EPG raadplegen?

 

Mvg,

Fico99

Dreambox DM800, Triax TDS 110

Triax Multiblock met 4 x Smart Titanium TSX Single (13E, 19,2E, 23,5E en 28,2E)

TV Vlaanderen TopPakket

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
De 16/9 puls op VT4 staat al dagen niet meer correct ... lezen die mannen van TVV hier mee ? Want ik heb echt geen zin om naar die helpdesk te bellen.

CU
Red

Kan ook niet, want VT4 en Vijf TV geven hun digitaal beeld niet weer in 16/9, dus dit ligt niet aan TVV, maar aan VT4 en Vijf TV.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...