Ga naar inhoud


DB7000 errug traag


SPJ

Aanbevolen berichten

ik ben sinds een dag of 10 ben ik aan 't klooien met mijn box, het begon met het kapot gaan van mijn 4in1 diseq switch en toen begonnen de problemen pas goed.

 

het probleem is 't volgende.

 

met een org. C+ kaart duurt 't +/- 7 sec voordat ik beeld heb ( hydra-beta/radegast) en met CS duurt 't minstens 30 sec maar meestal meer.

normaal gesproken heb ik meerdere images op usb staan en org. 1.09 in de flash en dat werkte goed, maar ik krijg nu alleen een image in de flash maar niet meer op usb ( cf wil ook nie lukken ) meestal krijg ik een foutmelding halverwege en dan kaptie ermee en soms installed die helemaal ( afhankelijk van de versie FlashWizzard Pro ) , maar wil dan niet meer door starten.

ik heb alle mogelijke images in de flash en usb geprobeerd maar nix lukt.

het stomme is dat in de flash het installeren van alle mogelijke images wel gewoon gaat, alleen die zetten de zenders dan weer erg traag open ( 7sec + 30 sec ) .

ik heb ook nog een behoorlijk aantal cf's en usb stick's geprobeerd maar dat heeft allemaal niet mogen helpen.

 

ik ben bang dat er in de box zelf niet helemaal lekker is, maar kan er alleen me vinger nog niet op leggen waar het zit.

wie weet er er wat of komt dit bekend voor ??

 

m.vr.grt. SPJ......

Link naar reactie
Delen op andere sites


ok zo gezegd zo gedaan.

 

ik heb 'm op deze manier leeg gemaakt.

ik kan er inmiddels wel weer een paar images ( hydra-beta ) op stick en cf zetten, maar daar is alles mee gezegd. de verschillende images in de flash gaan er allemaal probleemloos op, maar hij blijft akelig traag reageren , nog steeds het 7 + 30 sec verhaal . ik krijg toch sterk 't idee dat er iets anders loos is.

 

ik heb inmiddels bij mij in de buurt ( 070 ) met 'n dealer gebeld en opsturen betekend minstens 5 weken mijn box kwijt en dan nog is 't maar afwachten of ze het euvel kunnen vinden want ik realiseer me dat 't behoorlijk vaag is allemaal. dus als iemand nog een betere optie heeft of met deze box een avondje zou willen stoeien, dan hou ik me aanbevolen want mijn ideetjes zijn op. <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

m.vr.grt. SPJ

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...