Jump to content


Help Help !!!


Guest

Recommended Posts

Hallo jongens...<P>Wie kan mij helpen voor de digiturk pakket op Eutelsat 7 graden oost.<BR>Het is Cryptoworks codering.<BR>Dat is volgens mij gewoon een Viaccess codering.<BR>Wie kan mij helpen met de codes en welke kaart moet ik ervoor gebruiken.<BR>Want ik wil het graag op Echostar3000 afspelen.<BR>Ik ben tehoren gekregen dat het wel werkt op een Segam receiver.<BR>Maar de codering werkt niet op de andere receiver..<P>Wie kan mij wijs maken hoe ik het moet doen...<BR><P>------------------<BR>Op zoek naar de pakket DIGITURK op eutelsat7 graden. en allerlei nieuwe dingen !!!<BR>Het is cryptoworks en dat wil zeggen dat het viacces is.Wie kan mij daar mee helpen voor de keys.<BR>Alvast bedakt!!!

Link to comment
Share on other sites


Hi<P>je kan misschien beginnen met een season logger, dat is zowat het enigste Viaccess bestaande gedoe, naast nog een paar andere...<P>Succes ermee.<P><P>------------------<BR>Cheers<BR>Filo.Fx@Advalvas.be<BR>

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.