Ga naar inhoud


MTV zenders uit basis pakket op zwart...


tajvdz

Aanbevolen berichten

Hoi,

 

Sinds een paar dagen heb ik geen beeld meer op de MTV zenders (MTV NL, MTV Hits, VH1, etc.) uit het basis pakket van Canal Digitaal. Ik gebruik Gemini 2.50 en Newcamd 2.04 / 2.05

Het updaten van Newcamd was dus zonder succes. Bij de helpdesk van Canal Digitaal zeiden ze dat ik een transponder mis maar dat klopt volgens mij niet.

Want de FTA Duitse Viva en Viva Plus doen het wel.

 

Weet iemand een oplossing voor dit probleem?

 

Groetjes

Twan

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dit komt omdat newcamd de keys uit constantcw voorrang geeft op de kaart. Eerst waren je keys nog geldig en merkte je niet dat newcamd de constantcw keys gebruikte voor deze zenders ipv je kaart. Toen verliepen de keys en ging je beeld op zwart.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh op die manier..

Nou ik had dus net een flash erase gedaan. Daar was ik al mee bezig toen ik dit advies kreeg. Ik heb Newcamd toen weer ingesteld zonder keys en toen deden de zenders het. Na het downloaden van de keys en een cam reset was het beeld dus weer weg. Ik heb daarna het bestandje verwijderd en nu is het beeld weer terug. Maar blijf ik dit probleem houden of is het over een tijdje niet meer nodig om dit bestandje te verwijderen? Het wissen van provider 6 lukte me trouwens niet omdat ik niet wist wat ik dan weg moest halen. Heeft het verder nog nadelen dat het bestandje weg is of niet?

 

Wat me trouwens wel knap iriteert is dat steeds meer buitenlandse muziekzenders die het eerst gewoon deden het nu niet meer doen...

Ik zap graag langs al deze zenders maar de tijd wordt steeds korter omdat veel er tegenwoordig zwart blijven.. De rede dat ze wel in de zenderlijst staan is dat anderen het wel lukt om ze te kijken of ook niet?

Dat was ook de rede dat ik een update heb gedaan..ik hoopte weer wat terug te krijgen. Maar helaas er verdwenen zelfs zenders waar ik een kaartje voor heb.

 

het beste zou zijn een legaal kaartje waarmee je alle muziekzenders gewoon zonder problemen kon krijgen..daar zou ik wel voor willen betalen... <img src="/forums/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

 

Groetjes

Twan

Link naar reactie
Delen op andere sites

het wissen van de file kan ook gewoon, alleen kan je dat dus na een update van keys elke keer weer uitvoeren doe je het updaten van de keys via afstandbediening dan is het handig om het verwijderen of renamen of downloaden van een lege constantcw via de afstandsbediening toch heel erg gemakkelijk

VU+DUO OpenPli

DM7000S - NSLU2 met 200 gig hd - USB 1024MB - multitenne 45 - Multiboot PLI Iolite

Link naar reactie
Delen op andere sites

Idealiter zou newcamd natuurlijk nooit de keys voorrang moeten geven als de 'PREFER_EMU' setting op 'no' staat. Dit heb ik zowiso nooit begrepen icm met de constantcw file. Weet iemand misschien hoe je dit in de newcamd config kan fixen ? In heb niets kunnen vinden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...