Ga naar inhoud


Hotbird ontvangen hoe


Jokai

Aanbevolen berichten

Ik kijk nu al jaren tevreden schotel tv via de Astra satelliet maar ik zou nu graag daarbij ook de Hotbird willen ontvangen.Mijn vraag is wat heb ik daar precies voor nodig. Wat heb ik nu, een Philps 7072 en een Dreambox 7000 via een splitter met een coax kabel naar een 60 cm schotel.Ik wil het liefst geen extra kabel naar me schotel doen. Wat is er mogelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik begrijp uit je verhaal dat je op de twee receivers nu ook niet onafhankelijk van elkaar naar verschillende zenders kunt kijken.Klopt dat?Wil je dat wel kunnen dan zit er niets anders op dan een tweede kabel naar de schotel toe te trekken.Inderdaad een grotere schotel (+/- 80cm),twee twinlnb's en twee diseqCswitches is wat je dan nodig hebt.Wil je alleen maar op één van de twee receivers naar beide sat's kunnen kijken dan heb je nodig een tweede kabel,1twinlnb,1 enkele lnb één diseqCswitch en een 80cm schotel.Nog een mogelijkheid is een monoblok met twee uitgangen,een80cm schotel en een tweede kabel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Fatfreddy, ik kan nu wel bv de nederlandse zenders tegelijk kijken op beide ontvangers.Maar ik begrijp uit jouw verhaal dat er toch wel een tweede kabel naar de schotel moet en in ieder geval een grotere schotel dus.Wat is eigenlijk een diseqC switch?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...