Ga naar inhoud


geen emu´s zichtbaar in PLI


Kadettje

Aanbevolen berichten

Ik heb geprobeerd op mijn DB 7000 met het diamond PLI image camd3 en newcamd handmatig te installeren d.m.v. het programma DCC. Ik krijgt dan alleen via telnet de emu´s aan het werk op de DB. volgens mij moet je ook de emu´s op de DB kunnen selecteren, maar mij lukt dat met geen mogelijkheid. Doe ik iets verkeerd? of is het soms ook mogelijk om deze emu´s via internet of via e1 file in de DB te krijgen

Kadettje

 

DM-7000S

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Ik heb geprobeerd op mijn DB 7000 met het diamond PLI image camd3 en newcamd handmatig te installeren d.m.v. het programma DCC. Ik krijgt dan alleen via telnet de emu´s aan het werk op de DB. volgens mij moet je ook de emu´s op de DB kunnen selecteren, maar mij lukt dat met geen mogelijkheid. Doe ik iets verkeerd? of is het soms ook mogelijk om deze emu´s via internet of via e1 file in de DB te krijgen


In PLi is het niet voldoende om de emu's en servers in/var/bin te gooien.
Je gaat naar /var/etc/plimgr/cams en creert daar een legen file: camd3
en naar /var/etc/plimgr/cardservers en creert daar een naam van de server.

Nu staan ze in de SoftCam setup.

Maar als je je box aan het internet hangt, kun je de hele zooi gewoon downloaden.
Alles is dan kompleet.

Magic

The latest Pli in the box. Vu+ Duo,Dm7000, Triax+ Stab en Wavefrontier T55

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...