Ga naar inhoud


blokjes op LCD TCV Manhattan 3300 (= KAON 560) via scart.


Gast

Aanbevolen berichten

Recentelijk in bezit van een Sony Bravia KLV26A10 LCD tv. Daarop aangesloten via scart een Manhattan 3300 CI receiver, mediaguard Canal Digitaal module en bijbehorende smartcard. Ik kan in het menu van de Manhattan de scart uitgang schakelen tussen CVBS en RGB. Zodra ik deze op RGB zet wordt het beeld echter op alle uitzendingen blokkerig, terwijl de Sony LCD scart ingangen (2 stuks) RGB compatible zijn. Op CVBS is het beeld aangenamer om te zien, maar lijkt een zekere vertraging in de beeldopbouw te zitten die ik met RGB minder waarneem. De scartkabel zelf heb weliswaar nagekeken op volledige bezetting (alle 21 pins zitten gesoldeerd aan een draadje), maar ik weet niet of er specifieke RGB scartkabels bestaan (afgezien van wel/niet volledig bezette scartkabels), of dat dit gewoon een probleem is met de Manhattan satelliet ontvanger die wellicht geen echte RGB uitstuurt. Wie weet raad?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Niemand een antwoord? Heeft het bijvoorbeeld zin een nieuwe scart-kabel te kopen van betere kwaliteit dan het huis/tuis/keuken kabeltje (weliswaar 21-pins)die ik nu gebruik, met andere woorden, lost dit het probleem van een blokkerig beeld op. Ik heb dus blokkerig beeld op alle zenders (ook 3Sat) wanneer ik de Manhattan 3300 via scart op RGB instel in plaats van CVBS, waarbij deze aangesloten is geweest op beide scart ingangen van een Sony KLV26A10E bravia LCD tv. Op de CVBS stand zie ik kleurzwemen meetrekken met snelle bewegingen en heeft de LCT TV duidelijk moeite om bijvoorbeeld bij een close-up opname de ogen van een persoon scherp te houden, dus deze instelling is ook geen optie.

Nogmaals, wie weet raad?

Link naar reactie
Delen op andere sites

A) je zou een andere kabel kunnen uit testen.

B) kijk ook eens je instellingen van je lcd na.

C) dat het net lijkt dat cvbs langzaamer is tenopzichte van rgb kwam volgens mij omdat cvbs minder frames uitstuurt (weet ik niet helemaal zeker)

 

suc6

 

greetzzz

jero <img src="/forums/images/graemlins/super.gif" alt="" />

Comwell MC35, Strong SRT8000 sattracker 2.0,

80cm offset schotel,60cm offset schotel,

DiSEqC moter Stab-USALS.

1 alps lnb 1 monoblock

digitenne: Brainwave digi-2000-tnl

outdoor DVB-T antenne

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...