Ga naar inhoud


DB7000 Flashwizzard fouten


Gast Sir_Pepper

Aanbevolen berichten

Ik heb hier een raar probleem. Pli Diamond staat in de flash met de var op de USB. Als ik met Flashwizzard 6.0 RC1 een image installeerd (op usb of hdd) geeft hij tijdens het installeren de fout: "Error while installing"

Ik heb echt geen idee wat ik hier aan kan doen. Zou iemand mij misschien op weg kunnen helpen?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Net even serieel geflashed met een cvs image van gozosat. Nieuwe flashwizzard gedownload en nu kunnen sommige images wel geinstalleerd worden en andere images weer niet. Ik snap er nu echt helemaal niets meer van :S

Link naar reactie
Delen op andere sites

Goed om te weten dat ik niet de enige ben ben er tot 3 uur in de nacht en vandaag de hele dag mee bezig geweest. Heb je ook dat hij de hdd als cf kaart ziet? Ik denk zelf dat het met die speciale compressie te maken heeft die ze in nieuwe images gebruiken. Ik heb nu een recente cvs in de flash die die compressie gebruikt misschien dat je daardoor alleen nog maar images met de nieuwere compresse kunt installeren en die met de oudere niet meer ondersteund worden. Misschien kunnen de experts hier ons wat wijzer maken?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:

Ik heb nu een recente cvs in de flash die die compressie gebruikt misschien dat je daardoor alleen nog maar images met de nieuwere compresse kunt installeren en die met de oudere niet meer ondersteund worden. Misschien kunnen de experts hier ons wat wijzer maken?

 

 

 

En zo is het maar net, je kan ze wel doorelkaar gebruiken maar dan moet je eerst een oude image in de flash zetten, dan een image zonder lzma op de USB.

 

Vervolgens flash je een nieuw image in de flash (wel lzma) en nu zet je met fwp een nieuw image op de usb (* wel lzma).

 

Als je nu in de toekomst een image zonder lzma (zou niet weten waarom iedere up to date image is tegenwoordig lzma) moet je eerst het image zonder lzma op je usb stick opstarten en dan pas met fwp die image erbij zetten.

 

Wil je nu een nieuw image (met lzma) op je usb zetten met fwp, wees er dan van overtuigt dan je een image aktief hebt welke lzma is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

<img src="/forums/images/graemlins/shocked.gif" alt="" /> En daar heb ik dus bijna de hele nacht mee zitten rommelen! Moet je ook maar net weten. Lijkt me handig hier een sticky van te maken of het in de database te zetten, ik kan me erg goed voor stellen dat meer mensen hier tegen aan gaan lopen. In iedergeval bedankt ik ga het meteen in orde maken zodat het werkt. Scheelt weer wat slapeloze nachten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...