Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast

Xcam orion werkt niet in HUMAX PR-HD1000

Aanbevolen berichten

Gast

Ik probeer een Xcam orion werkend te krijgen in een Humax PR-HD1000.

De ontvanger ziet de module, ik kan de module via het menu benaderen, maar

ik krijg geen beeld op gecodeerde kanalen, en ook niet met een originele CD kaart.

Het geluid wordt wel vervormd weergegeven, met continue een fluitend signaal, beeld wordt in mozaik weergegeven (laatste zender die geselecteerd werd (fta))

Xcam geladen met orion2038.

 

indien ik de module gebruik in een Humax 5400 of Humax LEU-17, werkt hij correct.

 

Iemand oplossing, of zelfde probleem ?

 

dank

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Wachten dus maar op een SW update.

 

Heb het zelfde gehad met een humax 9100ci daar werkte de xcam (toen nog angel) in het begin ook niet.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

ik veronderstel een SW update van de Humax ?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

zelfde probleem bij mij;

wachten op software-update: welke ?

die van de Humax of een nieuwe versie van soft voor de Orion ?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.