Ga naar inhoud


vreemd probleem flashen nokia 9302s


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

 

na het nodige lees en speurwerk wilde ik zelf ook een keer mijn oude nokia 9302s gaan updaten. Het probleem alleen is dat ik bij het starten van de nokia in flashmodus niet de gewenste reactie in de loader te zien krijg. De volgende tekst krijg ik in de loader:

FLASH MN26: AM29LV800B

FLASH MN27: M29W800B

FLASH MN28 absente

boot_LIBDAT1.5

DEMANDE CHARGEMENT PRIORITAIRE

debut de transfert parallele

 

en verder niets meer, dus niet de vereiste melding dat ie klaar is voor communicatie. Ik heb het al op verschillende machine's geprobeerd, de laatste een oude laptop met een p2-266 en windows me. De printerpoort staat op ECP. Ik heb op verschillende plaatsen gekeken naar een oplossing hiervoor maar kan niets vinden. Heeft iemand misschien een idee waar het aan kan liggen?

 

Groeten.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hee Merde,

 

bedankt, ik had hem in de tussentijd ook al gevonden... (goeie zoekterm scheelt veel <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />). Alles is nu prima gelukt, sattracker 2.0 zit erin (die van weethet.nl) en de seca2 patch van interpol. Ik heb alleen gemerkt dat de EPG het nu niet meer doet, is daar toevallig ook een patch voor of moet ik maar weer de tv-gids erbij pakken?

Link naar reactie
Delen op andere sites

ow, ik dacht dat ik de enige was met een EPG probleem op de 9302 <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> maakt ook niet uit, staat toch bij m'n schoonouders <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

geen idee, check het Strong forum eens, de 9302 is gelijk aan de Strong 8000

 

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

nee, schijnbaar niet, als ik op de EPG toets druk springt ie effe naar het EPG scherm en dan naar kanaal 1 (NED1). Net al op het strong forum gezocht, maar daar kom ik niks tegen qua problemen met sattracker 2.0 en de EPG.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...