Jump to content

vreemd probleem ned 1.


Guest
 Share
Followers 0

Recommended Posts

Hallo allemaal, heb een raar probleem met een 6072.

Ik heb er niewe software opgezet van de lex site.

Alles werkt perfect, heb er met downloader de nieuwste keys ingezet en alles dus op beeld.

Alleen dus niet op nederland 1.

Ik heb echt van alles geprobeerd en krijg deze zender niet aan de gang.

Wie weet wat de oorzaak kan zijn.

 

alvast bedankt voor jullie hulp.

Link to post
Share on other sites

Als een pid-scan niet helpt (rode toets op de afstandsbediening en kiezen voor SECA) dan zou ik het kanaal even verwijderen en opnieuw laten scannen op deze transponder.

Zo vind hij opnieuw Ned1, en kun je deze terug verplaatsen naar kanaal 1.

Een vers kanaal MOET het wel doen, als je andere nederlandse kanalen wel werken, zou ik denken.

 

Suc6, <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Likus

DB800 op OpenPLi 2.1 en DB8000 op OpenPLi 4.0 met DVB-S2 en DVB-T
Qnap NAS TS-210 Canal Digitaal & Digitenne
Wavefrontier T55 / Triax 88
met Satconn 1/10 / 2x Spaun 411

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.