Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Manton

opeens geen signaal meer op topfield 4000

Aanbevolen berichten

Hallo

Ik heb een vraag

 

Ik was voetbal aan het kijken een in eens kreeg ik in het beeld geen signaal maar er was wel niveau, maar geen sterkte.Ik heb beetje lopen kijken nw coax niks, dan maar nw firmware ineens beeld ,maar nu komt het diseqc 1.2 moter draaied niet als ik het naar een anderen sat wil sturen dus zonder in het menu te gaan. Maar ik kan het wel handmatig laten draaien.Opslaan kan ik ook maar wat is nou het probleem dat weet ik niet kan iemand mij hier mee helpen alvast bedankt

 

Gr Manton <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

beste manton,

 

gebruik eens wat punten en komma's want hier is geen touw aan vast te knopen.

 

ook een duidelijk onderwerp is verplicht.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Pfff tis wel ff lezen met hindernisse maar ik denk dat ik het begrijp <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Ineens geen signaal in beeld, bedoel je dat de signaal balk bijna niets meer aangaf ? of kreeg je een rode balk in beeld ?

Misschien harddisk vol ?

Nieuwe firmware kan er soms voor zorgen dat de instellingen weg zijn dus kan dat betekenen dat er geen motor gegevens meer zijn.

 

Het klinkt ernaar alsof er iets met de motor is of dat er iets op de schotel is geland.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hallo

 

Laat ik het zo zeggen ik heb wel een groen balkje,maar geen geel balkje.Dus ik heb er nw firmware groen en geel ok.Maar nu wilde ik de sat laten draaien naar 13E maar ging niet.In het menu kon ik wel de sat laten draaien dus dat heb ik gedaan,en op astra gezet en opgeslagen.Blijft erin zitten althans dat denk ik.En weer geprobeerd om te draaien maar dat doet ie dus niet ik kan het op dit moment alleen op de gewenste sat laten staan en kijken maar dat was een beetje mijn verhaaltje

 

Sorry dat het eerste stukje een beetje raar over kwam net 18 uur gewerkt ben net thuis weer de baas aan de lijn dus ik was een beetje ****** vandaar

 

 

Gr Manton <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Dan zou ik zeggen dat de firmware update de automatische motor (ucals?) gegevens heeft verziekt, je zal dit dus opnieuw moeten instellen.

Het is wel vreemd dat je ineens geen signaal meer had, oftewel er is een onderliggend probleem wat je beter eerst kan oplossen, dit gebeurt niet zomaar. Heb je niet een backup file met alle instellingen wat je naar de TF kan sturen ?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Groen balkje betekend, ontvanger heeft verbinding met lnb.

 

Geel balkje betekend signaal vanaf satelliet naar lnb.

 

Jouw schotel is niet goed uitgericht of lnb defect.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.