Ga naar inhoud


Dream Multimedia in sat randapparatuur


Bigfoot

Aanbevolen berichten

[van het bekende plaza]

 

De Duitse ontvangerfabrikant Dream Multimedia zal ook starten met de verkoop van satellietapparatuur zoals schotelantennes, LNB's en DiSEqC switchen. Dat heeft Dream Multimedia vanmiddag bekend gemaakt. Op de Anga beurs, die eind mei in het Duitse Koln zal worden gehouden, stelt Dream Multimedia het nieuwe assortiment satellietrandapparatuur voor het eerst aan het publiek voor. Dream Multimedia zal schotelantennes met een doorsnede tussen de 60 en 110 centimeter, LNB's, DiSEqC switchen en multischakelaars in zijn assortiment gaan opnemen. Over de technische specificaties, de prijzen of de verkrijgbaarheid van de nieuwe Dream Multimedia producten is op dit moment nog niets bekend.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Om eens wat positiefs te posten, nu kunnen ze complete pakketten aanbieden, in plaats van alleen een ontvanger. Ik kan me voorstellen dat klanten het op prijs stellen om de hele zwik ineens te kopen van een enkele fabrikant in plaats van allemaal losse onderdelen uit alle uithoeken van de wereld. Als er dan een probleem is dan kun je tenminste ergens terecht, en kunnen de fabrikanten niet 'rondschuiven', zo van tunerfabrikant: "dat ligt aan de switch", switchfabrikant: "dat ligt aan de LNB", lnbfabrikant: "dat ligt aan de tuner"...

 

Dat is tenslotte ook hoe DELL groot is geworden: Een enkele verantwoordelijke voor het hele systeem spreekt klanten gewoon heel erg aan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...