Ga naar inhoud


Win TV-HVR-4000: HDTV PCI kaart


Psychostase

Aanbevolen berichten

Hauppauge komt ook met DVB-S2 product: Triple Hybrid kaart

 

By Jarco Kriek

De TV computerkaarten fabrikant Hauppauge zal op de CeBIT, die van 9 tot en met 15 maart gehouden zal worden in de Deutsche Messe in Hannover, een triple hybrid televisiekaart aan het publiek presenteren.

 

Met deze satellietkaart, die de naam Win TV-HVR-4000 heeft meegekregen en die geschikt is voor de PC die beschikt over een PCI slot, kan men naast digitale satelliettelevisie ook digitale en anologe terrestoriale televisie bekijken. Daarnaast kan men luisteren naar radiozenders middels de ingebouwde radiotuner. Opvallend is wel dat deze nieuwe Hauppauge computerkaart geschikt is om MPEG4/DVB-S2/H.264 te ontvangen. Hierdoor kan men kijken naar ongegecodeerde satellietzenders als ProSieben-HD, Sat.1-HD en Axine-HD. Of de Hauppauge kaart ook geschikt zal zijn om MPEG4/DVB-T/H.264 te kunnen ontvangen is niet duidelijk.

 

Met de computerkaart zijn voor de rest alle gemakken bruikbaar die andere satellietkaarten voor de computer op dit moment. Zo zijn ern EPG en PVR mogelijkheden met deze nieuwe triple hybrid kaart. De exacte prijs van dit nieuw Hauppauge product is nog niet bekend. Men zal op 9 maart tijdens de CeBIT de prijsstelling bekend maken. Ook dan wordt bekend gemaakt waarneer dit product voor de consument verkrijgbaar zal zijn.

 

bron: http://www.$#@%!%#$#@#!.com/wordpres/?p=1020

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...