Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast

Heeft iemand misschien de oplossing?

Aanbevolen berichten

Gast

Beste allemaal ik zit met het volgende probleem, misschien dat een van jullie mij kan helpen.

 

Ik ben in het bezit van een Canon MVX350i dv camera, ik wil de filmpjes die ik met deze camera gemaakt heb bewerken op de pc.

 

PC Hardware

Pentium 4 3,2 Ghz

1024 DDR geheugen

PCI 16 express 256mb videokaart

Sitecom Firewire netwerkaart

 

OS Windows XP Pro

Videobewerkings software: Adobe Premiere Elements 2.0

 

Hier komt het probleem, als ik de camera activeer wordt deze wel door Windows XP pro herkend, maar niet door Premiere, wat ik ook probeer. Ook nog Studio 10 plus gebruikt, hierbij het zelfde probleem.

 

Wat kan ik nog proberen?

 

Alvast bedankt. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

RoRaBu

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Als je de camera aanzet krijg je van XP dan geen keuze menu? zoiets:

 

1141931-naamloos1.jpg

post-23894-1318258679,5349_thumb.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Beste WPW, ja die keuze krijg ik, dan kies ik voor Premiere Elements en dan zegt Premiere dat hij mijn camera niet kan activeren en dat ik deze moet resetten. Onder mijn computer wordt de Canon wel aangegeven. Heb het ook geprobeerd onder Studio 10 plus, zelfde storing. Wat kan er stuk zijn? De cam, de firewire kaart, ik weet het niet.

 

Alvast bedankt voor het reageren, RoRaBu

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Eerst elimineren wat het niet is, werkt het met movie maker ? kies je op de camera wel de juiste schakelaar stand (VTR) ?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Beste WPW, als ik het met Movie Maker probeer krijg ik de foutmelding "Klasse is niet geregistreerd", cam stand staat op Play (VCR)

 

Groet RoRaBu

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Het lijkt mij een installatie probleem, MM moet het gewoon doen, loop anders eens langs windows update, misschien ontbreekt er iets. Heb je geen VTR mode? play is dacht ik niet goed, MM wil volledige controle hebben en daar is VTR voor.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Misschien helpt het om in de windows firewall settings de firewall op de 1394 verbinding uit te schakelen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.