Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
kritjuu

Dr Tic PPanel script werkt niet meer in Pli

Aanbevolen berichten

Heb in Pli Emerald het het nieuwe ondertitel script van 4 mei geinstalleerd.

Maar dit werkt niet. Nu krijg ik een foutmelding:

XML pars error: not wel formed at line 443.

Klopt het dat dit scipt niet goed is.

Voorheen werkte alles goed.

Nu krijg ik het menu niet meer te zien

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Script is inmiddels alweer hersteld en staat weer online , men kan ook even de blauwe knop gebruiken via Pli en hem downloaden , dan weer even een update uitvoeren via het script menu en alles werkt weer als vanouds.

 

Groeten Bulldog Bob.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

ok bedankt Bulldog Bob. Werkt weer als een speer. Topic kan gesloten worden

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.