Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast Xfade

Werkt AU nog goed in Emerald icm Gbox?

Aanbevolen berichten

Gast

 

Kan het zijn dat er een probleem is met AU van smartcards met deze image??

Ik draai namelijk al zeer lange tijd met gbox en dat draait als een speer. Ook AU ging altijd prima in vorige images. Hoefde er nooit naar om te kijken eigenlijk.

 

Met deze image en DEZELFDE config van gbox (1:1 copy/paste) doet ie het niet. Heb zelfs gister even via het menu camx erop gezet en toen wat heraktivaties aangevraagd maar ook nu niks.

Smartcard wordt verder prima herkend.

 

Dit probleem komt niet alleen op mijn 2 dm7000's voor maar ook een vriend van me met een stuk of 6 boxen kreeg het niet voor elkaar...

 

Zijn er nog meer mensen die sinds Emerald ineens problemen hiermee hebben?

 

><fade

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

 

Dat had ik ook al helemaal gelezen.

Heb die aanpassing ook gedaan maar tevergeefs...

 

Hij staat nu al een half uur op NED1 maar nog steeds 30/04/06

 

><fade

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe eens gewoon wat zappen over de NL kanalen

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Diverse malen gedaan afgelopen dagen. Ook vandaag maar helaas.

Ik heb zo het vermoeden dat het in Emerald zit aangezien ik in Diamond daar nooit last van had, nu PRECIES dezelfde config gebruik en het dus bij iemand anders ook niet werkt..... (gbox versie 2.22)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

er zijn twee soorten gbox een server versie en een dreambox versie ik denk dat je de verkeerde gebruikt

tel verder op dat je niet sharet met een auto update aan je card id is dan uit te lezen

pas dus heel goed op met dingen die je niet helemaal kent

en die non publik zijn

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

er zijn er diverse die het geprobeerd hebben

dat moet jij ook gelezen hebben <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

 

 

Ik draai al jaren gbox. Op servers en dreamboxen.

Ik haal zeker geen versies door elkaar, en ik ken gbox prima dus.

Ben geen één of andere n00b ofzo die begint met deze materie...

 

En dat het non-publik zal zijn is hier helemaal niet aan de orde, lijkt mij.

 

Verder zei ik dus al 2x dat ik exact dezelfde config gebruik die ik ook werkend had op vorige images, dan kan een verkeerde gbox versie al helemaal niet.

 

><fade

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Toch vreemd, aan een image kan dat volgens mij niet liggen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Je moet gewoon een hele tijd wachten , ik had vandaag ook nog geen update gehad .

 

Nu wel zo snel zijn die gasten niet ..

 

1pm

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

 

ik wacht al een week....

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

misschien dat je een keer je gbox moet restarten ???

zodat de nieuwe config weer werkt of heb je dat net gedaan??

 

en in je gbox.cfg staat dus echt nu effe dit ? A: { 01 }?????

 

bij mij was het echt een paar tellen

en een andere versie van gbox ? misschien terug naar 2.1 of naar 2.24??

 

en heb je niet toevallig een ignorelijst waar je zelf instaat zodat je kaart helemaal niet wordt gebruikt of een y regel in de cwshare???

 

succes

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Gbox heb ik uiteraard diverse malen restart. Ben ook terug gegaan van 2.22 naar 2.1B maar dat hielp ook niet.

 

In de config staat inderdaad A: { 01 }

 

Vanmiddag ben ik zelfs van image gewisseld van Emerald naar Diamond, om de image uit te sluiten. En inderdaad dat was niet de oplossing.

 

Verder ook geen Y m'n config en heb het ook geprobeerd zonder ignore.list

 

Niks wil helpen....

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

anders probeer deze versie eens? zie hieronder

vraag een activatie aan want zoals ik begrijp heb je geen beeld van de kaart ??

 

in de config van gbox ? en heb je die al een keer ge chmod naar 755 ?

anders probeer de mijne eens !

 

G: { 03 }

C: { 02 }

M: { 01 }

A: { 01 }

U: { 02 }

H: { 01 }

T: { 00 }

O: { 00 } xxx.xxx.xxx.xx.

L: { 00 } xxx.xxx.x.xx 8024

W: { 00 00 } 9600

V: { F0 35 }

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.