Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
ftjl

[7020S] Tuxmail instellingen onder Pli E

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

vraagje over tuxmail onder Pli Emerald (draait in de flash). Heb de config file aangepast, maar onder de plugin is niets terug te vinden. (Kein info verfügbar). Je kunt onder het tuxmail menu ook handmatig de configs ingeven, maar na "saven" worden de instellingen niet bewaard. De vraag is dus hoe tuxmail aan het draaien te krijgen op een 7020? (Heb hier met de zoekfunctie al wel gezocht, maar het antwoord niet gevonden). Het lijkt erop dat de config file niet wordt gevonden (verkeerde verwijzing?)

 

groeten ftjl.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Goed, het werkt.

 

Verbeterpuntje voor de nieuwe Pli Emerald:

 

config tuxmail zou moeten staan onder tuxbox/config/tuxmail/tuxmail.conf en niet onder tuxbox/tuxmail/tuxmail.conf. Na aanmaken nieuwe directory en verplaatsen tuxmail config file werkte het in een keer goed. Wel eerst "daemon autostart" activeren (plugin tuxmail, en hierna op de power button drukken) en rebooten om de "daemon" op te starten.

 

groeten ftjl

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Citaat:
Goed, het werkt.

Verbeterpuntje voor de nieuwe Pli Emerald:

config tuxmail zou moeten staan onder tuxbox/config/tuxmail/tuxmail.conf en niet onder tuxbox/tuxmail/tuxmail.conf. Na aanmaken nieuwe directory en verplaatsen tuxmail config file werkte het in een keer goed. Wel eerst "daemon autostart" activeren (plugin tuxmail, en hierna op de power button drukken) en rebooten om de "daemon" op te starten.

groeten ftjl



Ik heb mijn instellingen in tuxmail.conf gezet terug naar de box gekopieerd maar zag deze niet terug in de box (TV). Toen het bovenstaande gedaan en idd de instellingen zag ik nu ook in de box. Daarna de daemon autostart gedaan op opstarten maar er komen geen mails binnen (jaja ze zijn er wel).

Als ik de plugin bekijk zie ik onderstaande regel

0 00:00 keine info verfugbar 000/000

<img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />


Hieronder nog even mijn config file:

STARTDELAY=30
INTERVALL=15

LOGGING=Y
LOGMODE=S

SAVEDB=Y

AUDIO=N
VIDEO=1

LCD=Y
OSD=E

SKIN=1

TYPEFLAG=1

CONFIGCODE=
ADMIN=Y

MAILCACHE=5
MAILDIR=/tmp/
SECURITY=

WEBPORT=80
WEBUSER=root
WEBPASS=dreambox

NAME0=
POP30=pop.gmail.com
IMAP0=
USER0=*************@gmail.com
PASS0=*******
SMTP0=smtp.gmail.com
FROM0=
CODE0=
AUTH0=
SUSER0=
SPASS0=
INBOX0=

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.