Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast clutch

lan cardsharing met newcamd en newcs op dm7020 mogelijk? hoe?

Aanbevolen berichten

Gast

Graag wil ik twee 7020's laten werken met 1 Smartcard. Ik heb een (1) ontvanger naar wens werken met newcamd als emu en newcs als cardserver. De ontvangers werken met PLi Emerald. Is dit mogelijk? En dan de onvermijdelijke vervolgvraag: Hoe stel je dat dan in? Ik heb al flink gezocht in het forum en in de database maar kon geen duidelijke beschrijving vinden. Wel heb ik een beschrijving gevonden met camd3 maar hiermee werkte de smartcard zelfs niet op de ontvanger waar deze inzat... Verder had ik middels de blauwe knop ook de newcamd en newcs configuration software geinstalleerd vanaf internet, deze kon ik later nergens in een menu terugvinden! Moet ik hiervoor een magische toetscombinatie indrukken?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

er staat in de database wel hoe je e.e.a in kan stellen (client en server (beide DB)) met newcamd i.c.m cardserver (newcamd). (nog) niet voor newcs (wie schijft um!?)

 

 

 

merDe

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hoi,

 

Ik ben al enige tijd bezig om mijn boxen met elkaar aan het praten te krijgen intern, maar het is nog steeds tobben. Ik heb al de forums al afgezocht, maar het wil niet lukken om m'n 7020 met 2 db500 te laten praten.

Kan je me hierbij helpen???

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Eigenlijk stelt,het niks voor omdat te doen,voor de ervarengebruiker!!

 

Maar voor de beginner,komt er heel wat bij kijken!!

 

Ik wil je best helpen,maar welke EMU draai je??NEWCAMD, MGCAMD, NEWCS, of CCcam,en welke image voor de dreambox,dit alles is van belang om hier iets concreet over te zeggen!!

 

Dus gooi het maar in wat je hebt,en je wordt op je wenken bedient!! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.