Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast trappist

Wie fabriceert de TravelSat Ufo?

Aanbevolen berichten

Gast

Had onlangs voor mijn caravan de travelsat ufo besteld bij een internetshop; en vorige week ontvangen. Wat ik echter vreemd vind dat de doos geheel blanco is, de ufo noch de mast bevatten info over de herkomst (geen made in XXX) en de zeer beknopte (gebrekkig Nederlandse) handleiding (2 zijdig bedrukt A5 + sticker) vermeldt ook niets over de herkomst van het geheel.

Heb ik nu te doen met een verre-oosten-kloon of is dit gebruikelijk bij travelsat <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Is gewoon zo hoor! Maak je niet druk, het zal wel de originele zijn. Schotel in doos afzonderlijk en mast in andere doos.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

ik blijf het vreemd vinden; wat nu bijv wanneer de leverancier over een half jaar verdwenen blijkt en de schotelbevestiging breekt af of zoiets, waar kan ik dan terecht? bovendien wilde ik vragen of de doorvoerkabel te vervangen is door 2 kabels ivm twin-tuner receiver, maar fabrikant is kennelijk geheim <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Heb ooit eens zo een travelsat op een camper gemonteerd en heb toen de kabeldoorvoer iets geruimd omdat een gewone coaxkabel er ook niet normaal doorheen kon.Standaard zit er een dun coaxkabeltje bij geleverd.Ik weet dat Belden wel dunne kabels levert maar of het lukt om er 2 kabels doorheen te krijgen dat betwijfel ik.Heb nog ff gezocht voor je H121twin van Belden dat is een misschien een mogelijkheid. kijk hier maar ff.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Citaat:
wat nu bijv wanneer de leverancier over een half jaar verdwenen blijkt en de schotelbevestiging breekt af of zoiets, waar kan ik dan terecht?


Zolang de Travelsat fabricant doorgaat is er geen probleem; je zal wel altijd een of andere leverancier vinden die ze verkoopt (en dus ook kan helpen voor eventuele vervangstukken).

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

oke, bedankt voor de tips, ik ga eerst een paar weken naar Spanje, en daarna wel verder puzzelen; moet ook nog uitvinden welke twin lnb er in past want bij de UFO was helemaal geen handleiding of info, ik heb wel gezien dat de lnb houder ook nog draaibaar is, volgens mij wordt dit alles gefabiceerd in een of ander achterafschuurtje of zo, anders was er wel meer doc bij!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.