Ga naar inhoud


Canal digitaal - speciale aanbieding?


Robsim

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen ik was een beetje aan het surfen, en kwam het volgende bericht tegen bij anal digitaal. Zij beweren dat zij hun abbonees vorige maand een aanbod hebben gedaan. Maar zowel mijn vader, broer als ik hebben nooit een schrijven ontvangen. Wie wel en wie weet hier wat meer van.

Ze maken het basis pakket zomaar 10eu durder en halen dan voor het gemak ook maar de meeste kanalen weg. <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Dit komt direct van hun eigen web pagina. Hoop dat dit voor iedereen wat op helderd over hun werk wijze.

--------------------------------------------------------------------

 

RTL4, 5, 7, SBS6, NET5 en Veronica uit HET standaard-pakket

 

 

Zoals eerder door CanalDigitaal aangekondigd, maken de bovenstaande commerciële Nederlandse zenders per 1 mei 2006 niet langer deel uit van het Standaard-pakket. Via dit pakket zijn vanaf heden alleen Nederland 1,2,3, BVN en de ‘free-to-air’ zenders te ontvangen.

 

 

Door gestegen kosten en wijzigingen in het pakketaanbod is gratis doorgifte van deze zenders niet langer mogelijk. CanalDigitaal heeft klanten met het Standaard-pakket in maart per brief hierover geïnformeerd en de mogelijkheid geboden, tegen gereduceerd tarief, een Set Top Box-pakket af te sluiten.

 

 

 

Klanten die niet hebben gereageerd kunnen dit alsnog doen. Voor bestaande klanten met een Standaard-pakket is het tot eind mei mogelijk om een Set Top Box-pakket af te sluiten voor € 29,95 (ipv € 39,95).

 

Deze mogelijkheid geldt alleen via internet: www.canaldigitaal.nl/zenderbehoud.

 

 

Voor upgrades via de dealer of de verkooplijn betaalt men de normale prijs voor het Set Top Box-pakket. De abonnementskosten voor het voordeligste abonnement, het Set Top Box-pakket, bedragen € 39,95.

[color:"green"] Als je je vrouw laat navigeren tijdens het autorijden, zie je meer van de wereld als met een GPS systeem!!

 

[color:"blue"] Xtreme pvr & Digix pvr [/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...