Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Robsim

Canal digitaal - speciale aanbieding?

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen ik was een beetje aan het surfen, en kwam het volgende bericht tegen bij anal digitaal. Zij beweren dat zij hun abbonees vorige maand een aanbod hebben gedaan. Maar zowel mijn vader, broer als ik hebben nooit een schrijven ontvangen. Wie wel en wie weet hier wat meer van.

Ze maken het basis pakket zomaar 10eu durder en halen dan voor het gemak ook maar de meeste kanalen weg. <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Dit komt direct van hun eigen web pagina. Hoop dat dit voor iedereen wat op helderd over hun werk wijze.

--------------------------------------------------------------------

 

RTL4, 5, 7, SBS6, NET5 en Veronica uit HET standaard-pakket

 

 

Zoals eerder door CanalDigitaal aangekondigd, maken de bovenstaande commerciële Nederlandse zenders per 1 mei 2006 niet langer deel uit van het Standaard-pakket. Via dit pakket zijn vanaf heden alleen Nederland 1,2,3, BVN en de ‘free-to-air’ zenders te ontvangen.

 

 

Door gestegen kosten en wijzigingen in het pakketaanbod is gratis doorgifte van deze zenders niet langer mogelijk. CanalDigitaal heeft klanten met het Standaard-pakket in maart per brief hierover geïnformeerd en de mogelijkheid geboden, tegen gereduceerd tarief, een Set Top Box-pakket af te sluiten.

 

 

 

Klanten die niet hebben gereageerd kunnen dit alsnog doen. Voor bestaande klanten met een Standaard-pakket is het tot eind mei mogelijk om een Set Top Box-pakket af te sluiten voor € 29,95 (ipv € 39,95).

 

Deze mogelijkheid geldt alleen via internet: www.canaldigitaal.nl/zenderbehoud.

 

 

Voor upgrades via de dealer of de verkooplijn betaalt men de normale prijs voor het Set Top Box-pakket. De abonnementskosten voor het voordeligste abonnement, het Set Top Box-pakket, bedragen € 39,95.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

die brief heb ik keurig gehad van ze. had hem liever niet gehad maargoed, dit terzijde ...

 

 

 

merDe

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.