Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
paardje

TV VLAANDEREN start aftelling voor officiële lancering!

Aanbevolen berichten

Vandaag volgend bericht ontvangen van TV VLAANDEREN :

Het is zover... We kunnen u eindelijk meer vertellen over onze plannen! Op 6 juni wordt TV VLAANDEREN officieel gelanceerd en worden een aantal belangrijke zenders aan het huidige basispakket toegevoegd....dit nog steeds voor slechts 8.95Euro / maand!

Kurt Pauwels, Algemeen Directeur van TV VLAANDEREN, voegt hier aan toe: "TV VLAANDEREN is digitale televisie via satelliet tegen de scherpste prijs die overal en altijd beschikbaar is voor alle Vlamingen. Het basispakket zal verder uitgebouwd worden met interessante Vlaams- en Nederlandstalige, gespecialiseerde en internationale zenders."

 

Welke zenders zullen we toevoegen? Wat zijn onze plannen? We houden het graag nog even spannend! U ontvangt meer nieuws van TV VLAANDEREN over de lancering uiteraard eerst via onze nieuwsbrieven en vervolgens ook via persmededelingen.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

 

Het TV VLAANDEREN Team

 

 

 

Aantal belangrijke zenders : hopelijk wordt het dan toch VTM, Kanaal 2 , VT4 enz... dan neem ik direkt een abbo <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast
Citaat:
Welke zenders zullen we toevoegen? Wat zijn onze plannen? We houden het graag nog even spannend!


Nodigt niet echt uit om een abonnement te nemen als men zo vaag doet. Soort praatje voor de leesportefeuille: Welke bladen er in zitten? Dat houden we nog even spannend.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.