Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast

ned 1,2,3 slaan vast

Aanbevolen berichten

Gast

als ik ned 1.2.3 aanzet slaat mijn box 7000s vast.

andere zenders geen last

heb al nieuwe settinglijst geprobeerd maar helpt niet

draai pli en de var op de hd

ander zenders geen probleem.

wat zou het kunnen zijn?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Mag ik raden? De nieuwste PLI met NewCamd?

 

Hier ook al een discussie over Klik hier

 

Ik had dat ook. Tevens was het zo dat na een reboot/reset de signaalsterkte op 45% hangen bleef en ik de box eerst in standby schakelen moest. Daarna meteen signaal.

 

Wat ik gedaan heb is de box met flash erase leeg gemaakt. Toen een oude pli met 1.08 erin geflasht en toen pas de emerald. Daarna alles na en na geinstalleerd, met de var gewoon in de flash. Toen alles stabiel liep, dus geen problemen meer met ned1, 2, 3 en geen probleem meer met de reboot heb ik pas de usb stick erin gedrukt en de var verschoven.

 

Dit laat voor mij maar 1 conclusie over, er zaten nog resten in die storend werken.

 

Bij mij was het zo dat je als je op n1, n2 of n3 kwam het beeld ruis liet zien en je alleen met de pijltjes naar een andere zender bijv. rtl of sbs kon lopen, daar dan direkt weer beeld.

 

Succes <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

pli emmerald met evocam draai ik.

maar jou klachten lijken veel op die van mij dus ik denk dat ik vanavond maar effe opnieuw gaat installeren

thanks

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Sinds ruim een week loopt bij mij de RTL's niet lekker op mijn DM500.

Een signaal(SNR) van 70%.

Ned 1,2 en 3 lopen helemaal niet meer (SNR60%)

Andere zenders tussen de 80% en 95%!

Voorheen waren de CD zenders goed te ontvangen.

Ik heb Pli met Emerald in de ontvanger.

Inmiddels bovenstaande tips uitgevoerd (opnieuw installeren), maar hij blijft hardnekkig.

Wat kan ik nog meer proberen?

 

mars1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Ik draai met een DB7000 DaVinci 5.8 monoblock voor astra-hotbird....

 

Ik heb alleen problemen op rtl 4 en rtl 5 ..snr 60

 

alle andere kanalen snr +- 78 zowel astra als hotbird

 

Wanneer ik een andere ontvanger er aan hang is het signaal op alle zenders goed.

 

Moet er mischien gesleuteld worden aan de lnb settings ?

 

Ik ga er mee aan de slag, zodra ik iets weet zal ik het hier posten.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.