Ga naar inhoud


STARSPEEDER IS ON LINE


Gast

Aanbevolen berichten


Maar hoe gaat het als het aantal gebruikers toeneemt? Want dan moeten we bandbreedte gaan delen! Hopelijk heeft Starspeeder/CBL van de fouten van Europeonline geleerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee, toch niet. Een paar dagen voor de CeBIT ontving ik een lang mailbericht van Actisat waarin zij verklaarden de definitieve samenwerking met Starspeeder te beëindigen en zelf een eigen service gaan opstarten. Als je op hun website de pagina 'planning' leest dan staat er duidelijk dat de testen gedurende Mei gaan starten en de definitieve start eind Mei.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Starspeeder stefan zuigt met 35kb/sec een filetje van een server uit duitsland af , handje klap wat een shitterende snelheid frown.gif" border="0 <BR>en zeker als de reseller test straxs over zijn alemaal knus op 1 transpondertju.....die andere is voor ali in het midden oosten die zal nog wel goed kunnen zuigen .....unicast is a waste off time laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Afwachten maar. Nochtans volgens hun eigen zeggen gaan ze niet dezelfde fout maken als EON.<BR>Wat de prijs betreft zou dit rond de $22 (1000,-Bfr - Fl 55,--) zijn per maand (driemaandelijks abo), maar dit is een voorlopige schatting. De officiële start zou rond 1 mei zijn.<BR>Meer nieuws is er niet voor 't ogenblik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...