Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
preformer

TV van KPN of Digitenne via USB DVB-T ontvanger in laptop?

Aanbevolen berichten

Ik heb vandaag een USB DVB-T ontvanger gekocht. Ik kan zoals iedereen weet maar 2 zenders FTA uit de ether ontvangen. Ik vroeg me af of er iemand weet of er een PCMCIA smartcard reader bestaat zodat ik eventueel Digitenne of KPN kan gaan ontvangen. Ik heb verder nog geen abbonnement en wil er dus ook nog even mee wachten tot ik een oplossing heb gevonden om dat via mijn laptop te kunnen kijken.

 

Bij de ontvanger zat verder natuurlijk ook geen software die een smartcard kan uitlezen. Bestaat er software die wel naar zo'n smartcard kan gaan zoeken?

 

Ik ben benieuwd.

 

Groet Preformer

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

Ik heb zo'n twee weken geleden hier een stuk over gepost. Er is inmiddels één ontvanger geschikt, maar die is nog vrij duur...

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Oka maar dat is nog geen antwoord op mijn vraag. Ik zoek nu dus eigenlijk een PCMCIA kaart waar mijn abonnements kaart in kan zodat ik via mijn USB ontvanger de signalen kan ontvangen. Bestaan die?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Ik heb het werkend. Ik heb een freecom dvb-t stick waarbij ik de MCE drivers heb geinstalleerd. Een WBE Infinity unlimited cardprogrammer die ik als phoenix reader gebruik.

Ik gebruik de laatste versie van MyTheater. Via de MDwrapper benader ik de cwcamemu of CnxCAM die via een virtuele com poort (WBE software) de officiele KPN kaart uitleest.

Het enige wat ik nu nog heb is dat de kaart niet wordt geupdate. dit moet ik via de KPN tuner doen. Ik heb geen idee hoevaak de kaart wordt geupdate, want dit is voor mij een vakantie opstelling. In mijn woonplaats is er nog geen dvb-t ontvangst mogelijk. Een goede bron voor info is het dvbn happysat forum

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Zou je nog iets beter uit kunnen leggen hoe je dit hebt gedaan? Ik heb namelijk ook zo'n stick liggen en het zou fijn zijn als ik hem aan de praat zou krijgen. Nu heb ik alleen maar NL2... <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.