Ga naar inhoud


WinCSC werkend in MyTheatre ?


Aanbevolen berichten

Heeft iemand WinCSC werkend in Mytheatre met het canaldigitaal kaartje ?

Ik ben nu al geruime tijd bezig om WinCSC in MyTheatre aan het werk te krijgen maar het lukt maar niet, in ProgDVB werkt dit wel.

Ik wil n.l. van mijn DM7020 het canaldigitaal kaartje ook gebruiken op mijn PC en dan als het kan in MyTheatre.

Alles lijkt me wel goed ingesteld maar misschien ondesteund MyTheatre deze plugin wel niet ?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Inderdaad je zou zeggen dat het moet werken, ik heb ook al de firewall uitgezet maar zo goed als het werkt bij ProgDVB laat WinCSC in dat gedeelte waar dat sleuteltje staat geen getallen zien wat bij ProgDVB wel word ingelezen van de kaart.

Ik heb Vplug ook nog geprobeerd daar had ik ook wat over gelezen maar blijkbaar is die niet geschikt voor sharen want ik zie n.l. nergens de mogelijkheid tot het ingeven van het ipadres van mijn dreambox.

Affijn we zoeken nog verder. <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb helaas geen ervaring met Mytheatre en kan je dus ook niet verder helpen <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Receivers: VU+ DUO HD (1.5TB hdd & OpenPLi), Dreambox 7000-S

Schotel: Triax 110 4 LNB + draaibaar

Full HD: Samsung 63" 3D plasma / Mitsubishi HC3800 DLP

Harmony 555

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Werkt als een trein. Heb het al meer dan een jaar draaien. Wde DLL van winCSC in de plugin dir van MyTheatre en dat is alles. Je moet trouwens wel voor MGCAMD5.25 format kiezen. Ik gebruik trouwnes een apparte PC met NEWCS erop als server. Kan ik tenminste de dream rebooten zonder de PC te verstoren.

 

Je moet trouwens wel even zorgen dat alle andere CAM plugins uit staan. ALs je de boel dan aan de gang hebt kan je altijd de andere weer aansteken.

 

Bij mij werkt het op zowel SKy, Premiere, C+ en HD 1 ( 4 verschillende kaarten dus).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ah perfect dat het dus toch moet werken dan kan ik daar nog meer tijd insteken.

Ik heb dus op de DM7020 een NEWCS server draaien en op de DVBCard probeer ik dus met WINCSC het beeld van canal+ zichtbaar te maken.

Ik heb jouw optie ook geprobeerd zoveel mogelijk uit zetten maar het wil nog niet werken met het seca2 kaartje ik connect inderdaad via newcamd 5.25 in wincsc.

En het vreemde via ProgDVB werkt het wel perfect en dan zie je in WInCSC waar dat sleuteltje staat ook die balk gevult worden met info en bij Mytheatre dus niet .

Maar goed we gaan nu nog wat verder uit proberen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee helaas heb van alles geprobeerd met WinCSC maar wat erg goed in ProgDVB werkt werkt dus niet in Mytheatre hij ziet op de 1 of andere manier de server dan niet.

Net of er ergens in Mytheatre ergens iets open moet worden gezet <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Neem aan dat je wel gewoon BVN kan ontvangen met MT? Dit even om te checken dat je wel beeld hebt.

 

Maar denk dat ik al weet. Neem eens RTL4. Klik met de rechter muis op properties. Je krijgt nu een schermpje met alle parameters. Aan de rechterkant staat ECM. Daar moet je AUTO, 1381/0622 en 1603/0100 hebben staan. Selecteer nu eens die 1603/0100 SECA die er staat. Druk op Apply. Als het goed is moet je nu beeld krijgen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Top <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> dat was het en laat ik je vertellen dat ik van alles geprobeerd had maar met rechts op de zender klikken was me nooit opgevallen dus zag dat scherm nu pas voor het eerst.

In elk geval bedankt en we zullen eens wat verder instellen nu en de zenders eens gaan sorteren want in die verfraaiingen wilde ik nog geen tijd steken als het toch niet zou werken.

top <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...