Ga naar inhoud


VLC dreambox > PC


sijberman

Aanbevolen berichten

Ik probeer vlc werkend te krijgen. Ik snap er nix van. Ik lees dat je dus hdtv kan kijken als je een stream naar de pc brengt dus ik aan het testen maar ik krijg het niet voor elkaar. Zal simpel zijn als ik de topics lees, vind ik er nix over. De documentation helpt mij ook niet echt verder. Ik heb de pc en de dreambox aangesloten op een lcd scherm (de pc via RGB)Is dit mogelijk en hoe?

Greetz,

 

Sijberman.

Link naar reactie
Delen op andere sites


In de webbrowser van de dreambox zit al een stream-optie ingebouwd. Deze kan simpel worden aangeroepen door (op de pc) naar http://ip.dreambox te gaan en daar op Web-X-TV te klikken. Er wordt dan een nieuw venster geopend, waarna automatisch beeld verscheind.

 

Voorwaarde is wel dat je VLC (inclusief active-X) op je pc hebt geïnstalleerd. Wanneer je de LCD tv nu op je pc aansluit moet het mogelijk zijn om HD-tv te kijken.

 

Suc6.

Link naar reactie
Delen op andere sites

<img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> Vakwerk ziet er goed uit leuk speelgoed is dit. Ik dank u.

Greetz,

 

Sijberman.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik gebruik ook nog dat DREAMVIEW. Werkt ook prima. ALleen met de allerlaatste BETA van VLC wil dat helaas niet samen werken. Voordeel van die BETA is namelijk dat je dan ook de BBC HD in MPEG 4 kan bekijken. Moet nu handmatig de streaminfo in de gewone VLC zetten om het werkend te krijgen. Wel mooi beeld die britten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...