Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
roland

Klok verdwijnt bij afzetten 5400

Aanbevolen berichten

Sinds enkele maanden had ik vrijregelmatig volgend probleem met Hummie 5400.

Werd de ontvanger afgezet met afstandsbediening verdween regelmatig de klok.

Ofwel stond er niets of er stond een "H". Enige oplossing ontvanger aan de

achterzijde op en af en probleem verholpen.

Sinds een weekje heb ik hier de tijdregelaar van de "info box" op 10 seconden

staan, raar maar waar gans de week nog geen probleem op mijn 2 Hummies.

Een verklaring heb ik er niet voor, maar als er iemend onderons met hetzelfde

zit moet hij (zij) dit zeker is proberen.

Aan de specialisten onderons, is hier een verklaring voor???

 

Groetjes

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.