Ga naar inhoud


Krijg Skystar 1 CI niet geinstalleerd!!


bas99

Aanbevolen berichten

Heb zaterdag een skystar 1 CI (pci)gekocht.Kaart netjes in de computer geplaats.Daarna de computer opgestart en nieuwe hardware werd gevonden.Volgens de handleiding moet ik windows niet laten zoeken naar een stuurprogramma.Er stond in dat je de setup van de cd moet draaien.Na de setup computer netjes opnieuw opgestart,dus ik dacht kan ik eindelijk mijn draaibare schotel uit gaan richten. Maar als ik de kaart wil gebruiken krijg ik een bordje "device not find" of zoiets. Heb bij apparaatbeheer gekeken en er staat een geel uitroepteken bij "Multi media controller" en "Multi media videocontroller" , heb deze 2 ook geprobeerd om handmatig van een stuurprogramma te voorzien maar op de cd vind hij niks. Ook al een nieuw stuurprogramma van de website van de kaart(technisat.com) gehaald en die werkt ook niet. Ook diverse andere stuurprogramma's geprobeerd niks helpt. De kaart ook in een andere computer proberen te installeren kreeg hetzelfde probleem.Weet iemand nog een oplossing of is de kaart gewoon kapot <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> Bas.

p.s

Computer Pentium 4-2400 mhz,

Moederbord GA-8IE,

Geheugen 1024 mb,

Videokaart geforce 6800 LE

Windows XP Professional Service Pack 2

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo bas99.

 

Allereerst welkom op dit board.

Wat betreft de Skystar 1 CI, kijk eens in het forum PCI DVB kaarten & internet via satelliet. In deze draad geef ik mijn ervaringen en er staan nog een paar draadjes over de Skystar 1 CI. Zoals deze .

Als je het laatste jaar doorbladerd kom je er nog wel een paar tegen.

Ik heb al weer een paar maanden een Skystar 2 in mijn systeem, dus ik zou ze zelf ook weer even door moeten lezen om de problemen weer boven te halen.

Als er nog problemen zijn open dan een draadje in dat forum, daar zijn meer mensen met de Skystar 1. Over een kappotte kaart zou ik mij nog maar geen zorgen maken. Welk DVB programma gebruik je, het bijgeleverde of progDVB ?

 

Succes Albert_H

Nextwave Plus 2500SUC met Canaal Digitaal kaart en penta 1.09, PCTVsat, Skystar 2, Skystar 1 CI, Technotrend V 1.3, DEC3000, 80cm schotel met twin LNB draaibaar op een SM3D12.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor je reactie blijf er zelf een hard hoofd inhouden of ik deze kaart wel geinstalleerd krijg.Ben gisteren toch wel 5 uur bezig geweest en vandaag 2 uur op een andere computer.Ik kan gewoon geen driver vinden die pakt via apparaatbeheer. Het is toch wel gek dat die installatie cd die erbij zit niet werkt <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> Ben van plan om morgen na m'n werk nog wat te proberen en hem als hij dinsdag nog niet werkt naar de plaatselijke satboer terug te brengen.Hoop op nog wat tips bedankt alvast van deze kant <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja het kan behoorlijk lastig zijn en veel tijd kosten.

Heb je het al met de Twinhan drivers geprobeerd. De kaart draait ook op de twinhan drivers. De meningen over de volgorde zijn verschillend. Ik heb eerst de drivers laten installeren en toen de DVB applicatie, maar ger1234 geeft aan dat hij alleen de Twinhan applicatie installeerd en dat werkte bij hem ook.

Heb je er een cam bij ? Zo ja welke ? De Aston werkte bij mij alleen als ik na het inschakelen de CD kaart er een paar keer in uit trok en weer induwde. Met de Mediaguard cam gaat het bij mij goed.

Niet wanhopen, gewoon door rommelen, in de meeste gevallen gaat het uiteindelijk wel lopen. Heb je al ervaring in het uitrichten van je draaibare schotel?

 

Succes Albert_H.

Nextwave Plus 2500SUC met Canaal Digitaal kaart en penta 1.09, PCTVsat, Skystar 2, Skystar 1 CI, Technotrend V 1.3, DEC3000, 80cm schotel met twin LNB draaibaar op een SM3D12.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb die Twinhan drivers nog niet geprobeerd,waar kan je die vinden?Nee helaas nog geen cam.En heb de draaibare schotel ook nog niet uitgeprobeerd dit is mijn eerste set dus ik zal nog veel moeten uitproberen(leren).Ben echt benieuwd wat ik allemaal kan ontvangen, vind het wel jammer dat het dit weekend niet lukte maarja er zijn meer weekenden.Had de schotel zaterdag ook verkeerd geplaatst hing te dicht bij de buren. De schotel heb ik nu boven de aanbouw van het huis gehangen, kan nu zo uit het raam stappen om wat bij te stellen.Nogmaals bedankt van deze kant <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

De Twinhan drivers vindt je op Twinhan.com. Daar onder download voor de TwinhanDTV 2.608 drivers kiezen. Dit is de laatste driver set.

Als je nog geen cam en CD kaart hebt kun je voorlopig alleen de FTA kanalen ontvangen, dat zijn er al veel, maar buiten BVN geen Nederlandse. Voor de Ned. kanalen heb je echt een Canaal Digitaal kaart nodig en dientengevolge een cam om hem in het CI slot van je kaart te kunnen gebruiken. Probeer daarvoor een Mediaguard cam te krijgen. De Aston 1.05 cam die heel goed werkt voor de CD kaart in de meeste ontvangers werkt niet lekker met de Skystar 1 CI. Met werken met een softcam om alternatief of educatief, of hoe je het ook noemt, te kijken is op dit moment niet zo veel te beleven. Maar, dat kan morgen weer anders zijn en overmorgen weer anders. De leuke dingen zoals de Duitse Premiere kanalen en de Spaanse Taquilla's zijn net weer dichtgespijkert. Ik zou in eerste instantie de schotel even vast op Astra 19.2 afstellen en daarop eerst je kaart op peil brengen. Als dat werkt kun je gaan kijken naar de besturing van je motor vanuit de Skystar 1 CI. Dat zal nog voldoende problemen geven, evenals het richten van je schotel. Dus, rustig aan en stap voor stap. Als je alles tegelijk probeerd loop je groot kans dat je dagenlang met je schotel aan het rommelen bent terwijl je geen beeld hebt omdat er een instelling van je software fout staat en andersom. Schroom niet om hier om hulp te vragen, er zijn hier ervaren schotelaars genoeg. Doe dit wel in het forum PCI DVB kaarten & internet via de satelliet.

 

Succes Albert_H.

Nextwave Plus 2500SUC met Canaal Digitaal kaart en penta 1.09, PCTVsat, Skystar 2, Skystar 1 CI, Technotrend V 1.3, DEC3000, 80cm schotel met twin LNB draaibaar op een SM3D12.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt Albert_H de kaart werkt. Heb de setup van TwinhanDTV 2.608 gedraaid en naar mijn idee werden eerst de drivers geinstalleerd en daarna de rest.Ga nu proberen om beeld te krijgen, de astra lijkt mij leuk om mee te beginnen.Thanks from Bas. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...