Jump to content

EM2E met OW fout


wellcity
 Share
Followers 0

Recommended Posts

Deze EM2E heeft een OW fout hij is niet te regelen en meet op 7480 de stp3nb60fp 0 4.3 en 4.3 ipv 27V ? de fet heb ik al vervangen zoder resultaat. <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

ik denk dat ik ergens overheen kijk maar ik zie het even niet meer ?

<img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link to post
Share on other sites

Bijoux ik heb hem gevonden alleen.......

 

R 3483 vervangen (100R) ? in mijn schema staat 1k en op de smd weerstand staat 131....

 

ik heb deze vervangen door een 1k maar de fout blijft ?

Link to post
Share on other sites

Deze zit verscholen onder een plastik randje bij de lijntrafo.

 

Maar denk niet dat deze defect is. Zit nl in de bridge protectie, als deze defect is, is je beeld wel goed, maar gaat je tv in protectie. ps. was de weerstand van 100E ook defect, of niet ?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.