Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast peterb

sharp 37GQ-20S geen beeld wel geluid

Aanbevolen berichten

Gast

heb hier een 37 cm tvje dat geeft wel geluid geen beeld als ik de screen opdraai blauw beeld met horizontale terugslag lijnen.

wie weet wat er aan de hand is??? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Je moet even de eeprom resetten, deze zit intern in de microprocessor.

 

stekker er uit.

 

vol- en p+ indrukken, nu stekker er in

 

je it nu in het service menu, en druk nu op de nul van de AB.

 

klaar. mocht dit niet lukken, laat me het dan even weten.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

hee bedankt hij doet het weer moet hem wel even opnieuw instellen denk ik alle zenders zijn eraf.

bedankt voor de tip <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.