Ga naar inhoud


5620 met dood netwerk


Markve

Aanbevolen berichten

Gisteren tijdens het onweer had ik weer eens geluk. Pc naar de klote (inmiddels weer gemaakt) en tijdens een harde knal ging mijn dreambox spontaan rebooten. Ik dacht nog gelukkig doet hij het nog. Maar ik heb nu geen netwerkverbinding meer. Internet via de PC is zoals je ziet in orde. Dus router en modem zijn in orde. Dus even snel naar het netwerklampje van de dreambox kijken en deze was dus uit. Opnieuw opgestart met de schakelaar achterop en de bovenste ronde knop 5 seconden ingedrukt gehouden maar geen netwerk lampje. Kaduuk dus.

 

Is dit te repareren of heb ik nu een 5600 waar ik dus niks aan heb? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Mark

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het was een heel zwaar onweer,in Eindhoven,een enorme knal,bij mij ging de aardlekschakelaar eruit,ik heb gelukkig geen schade.

 

Maar geef je dreambox 5620 op aan je inboedelverzekering!

groetjes boekkie

 

 

 

Dreambox (DM 8000S) (DM 7025S)met open PLi!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Valt dit nog te repareren of moet ik aan vervanging denken?
Is de 5620 nog in de handel?


Alleen nog tweedehands te koop!hier en daar!

Maar mischien kun je contact opnemem met hobbyman in Geldrop,dicht bij Eindhoven,mischien kan hij hem voor je repareren!
IK zal je een PM sturen!

groetjes boekkie

 

 

 

Dreambox (DM 8000S) (DM 7025S)met open PLi!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Eindelijk ben ik er achter wat er aan de hand was. Ik ben er achter gekomen omdat ik iemand met een laptop moest helpen. Hij was bij mij thuis met zijn laptop en ik moest zijn mail goed instellen. Ik denk dan sluit ik hem aan op de netwerk kabel van de dreambox (want die doet het toch niet). Nou en toen deed het netwerk van die laptop het ook niet. Dus ik de kabel nakijken en die was in orde. Toen heb ik de kabel in een andere uitgang van mijn router gepluged (mijn pc's deden het gewoon) en daar was het netwerk op de laptop. Dus toen toch de dreambox nog maar eens geprobeerd en jawel hij doet het gewoon. Conclusie: router gedeeltelijk kapot. Dat scheeld weer. Iedereen bedankt voor de antwoorden en ik kan weer hobbieen.

Mark

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...