Ga naar inhoud


Kindermishandeling in Mac Donald te Zaandam


Gast Kimble

Aanbevolen berichten

Ik heb me aangesloten bij Bromtol met het volgende bericht aan McD.

 

Citaat:
Ik neem aan dat U inmiddels via diverse bronnen bent geinformeerd over de mishandeling van een minderjarige in en buiten één van Uw restaurants in Zaandam. Als vader van 2 jonge meiden verzoek ik U er alles aan te doen dat de betreffende jongen de veiligeid en geborgenheid krijgt die hij verdient. Ik ben er tevens van overtuigd dat U Uw invloed kunt aanwenden om ervoor te zorgen dat de noodzakelijke stappen hiertoe worden ondernomen. Ik dank U namens alle kinderen bij voorbaat.

 

Met vriendelijke groet, JJK

 

Indien ik antwoord krijg zal ik het melden

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 85
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

En dan te bedenken wat er gebeurt is met die meisjes in Belgie.

Is deze wereld helemaal ten onder aan het gaan?

 

Je hebt in mijn ogen goed gehandeld, prijzen mag je het nooit dat je een klap uitgedeeld hebt maar ik kan het me goed voorstelen.

Hoop dat er iets aan gedaan zal worden, al vind ik het een belachelijk gegeven dat een reactie/actie zolang uit moet blijven.

 

Sterkte

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alans :

 

Na het hele verhaal gelezen hebben sta ik nog steeds verbaasd met m'n kaak op de grond.

 

Ik vind dat je GOED gehandeld hebt, dit is de reden waarom er zoiets bestaat als zelfverdediging.

 

Ik hoop dat het restaurant zijn verantwoordelijkheid neemt, wellicht zou je eens naar hart van nederland kunnen bellen (wellicht dat je hiermee wat meer druk kunt uitoefenen).

 

Dit w**f is een erg slechte vent in vermomming!

 

Diepe respect voor iemand die zich WEL aantrekt wat er om hem heen gebeurt!, waren er maar meer mensen zoals jij!

 

Voel je niet schuldig, zoals eerder gezegt : je was toen kwaad en overrompeld, nu ga je nadenken en het scenario opnieuw en opnieuw "afspelen" en denk je dat je een betere manier had kunnen handelen.. geloof me .. het is nutteloos .. je verdient een lintje <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Menno

Link naar reactie
Delen op andere sites

In mijn ogen was het een klap krijgen of een klap uitdelen. Was zij niet zo dreigend op mij afgekomen dan had ik haar niet aangeraakt.

 

Net heb ik nog telefonisch kontakt opgenomen met bureau kindermishandeling en zij hebben het kenteken gevraagd en beloofd contact op te nemen met de getuigen. Alle instanties er op gooien en dan hopen dat er ook daadwerkelijk aktie ondernomen word.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Achteraf is het gemakkelijk xxx-en, maar een klap ontvangen was misschien slimmer geweest. Dan had je aangifte kunnen doen wegens geweldpleging en was de politie zeker in actie gekomen. Zeker als je nog een flink blauw oog had kunnen laten zien. Maar ja, verzin dat maar eens op zo'n moment.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is belangrijk dat AlanS naar het bureau is gestapt en het hele voorval heeft gemeld. We leven hier "nog" niet in Amerikaanse toestanden, dus de gevolgen van de tik zullen minimaal blijven. Ik denk ook niet dat het hier om gaat en ik meen te begrijpen dat AlanS zich er nu ook niet druk om maakt. Hooguit over de vraag of hij misschien iets harder had moeten tikken <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Het gaat nu om die telg die geterroriseerd wordt door een ouder / voogd. Ik heb nooit huiselijk geweld meegemaakt en hoop het ook nooit te hoeven beleven. Iedereen is het er over eens dat kinderen zich ALTIJD veilig moeten kunnen voelen. Ook al halen ze af en toe het bloed onder je nagels vandaan. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

allan,absoluut top <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

goed gehandeld. fijn dat je je even mocht verdedigen. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

ook goed dat je niet door het lint ging,erg verleidelijk om zo'n secreet wat regels bij te brengen.

echter dit horen de vertegenwoordigers van de wet te doen anders verschillen wij niet van andere misdrijfplegers (theorie gaat bij me zelf niet op waarschijnlijk als ik zulk onrecht zie)

maar als de politie in zaandijk het niet nodig vind hier wat aan te doen is dat wel een hele kwalijke zaak en zou dit eigenlijk aan de grote klok gehangen moeten worden.er zijn beelden van bij mc.donalds begrijp ik.

misschien via die marrokaanse jongen een adres?

mc.donalds presenteert zich toch als kindervriendelijk bedrijf.

mc.donalds heeft echt wel de mogelijkheid om die .....politie aan te sporen.

 

het sleutelwoord is: publiciteit

iemand ideeen?

of moeten we mailtjes versturen om e.e.a. aan te sporen, is misschien niet genoeg helaas.

duidelijk is dat dit onschuldige kind, zonder actie een slecht leven heeft/krijgt en dat het waarschijnlijk later een last word voor andere onschuldige kinderen, ja misschien voor èèn van onze kinderen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

mail sbs6 hard van nederland.

 

Alans <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Ik zou het zelfde doen, En hoop dat iemand hier iets aan kan doen voor dat het kind ......... wordt ( vul zelf maar in)

Dreambox DM8000HD

 

AZBOX Premium +

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Allen welke een reaktie ondernomen hebben <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

citaat van hun internationale site, naar mcdrek nl gestuurd

kijken of ik een reactie krijg.

 

Citaat:
McDonald's Corporate Responsibility

At McDonald’s, responsibility means striving to do what is right, being a good neighbor in the community, and integrating social and environmental priorities into our restaurants and our relationships with suppliers and business partners.

 

We are working hard to understand the complex issues that confront our business and our industry and how we can make a significant difference.

 

bewerking

Heb ook een mail naar McDonalds international en Mcdonalds Deutschland geschreven,

met verwijzing naar de eerste posting van AlanS, met de vraag hoe zij reageren indien zoiets in deutsland voordoet.

nobody is perfect, I ain't nobody

 

feedback doet wonderen
vu solo2, Vu duo 4K SE, vu uno 4k,  ultimo voor hobby

Link naar reactie
Delen op andere sites

inderdaad een erg triest verhaal, maar wat ook triest is dat dit soort kinderen helaas de toekomstige "meisjes van nulde" zijn, en dat dan alle instanties zich achter de oren krabben hoe het toch allemaal mogelijk is en dat niemand het heeft zien aankomen............... Met andere woorden ik denk dat je erg volhardend moet zijn voordat de instanties aktie ondernemen! veel succes

Dreambox 8000 HD PVR met 1.5 tb hdd

Dreambox 800se HD PVR met 320 gb hdd

Wavefrontier T55 astra 1,2,3 hotbird

Linux server

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat kan, maar dat is slechts een heel klein deel. Uit allerlei onderzoeken komt naar voren dat het véél vaker gebeurt dan de meesten van ons denken (ik eerst ook, stond er ook nooit bij stil ik heb een fijne jeugd gehad) en al die kinderen hebben de rest van hun leven last van trauma's. Op het moment dat ze mishandeld worden doet het pijn, dat is lichamelijk. Als hun ouders uit de ouderlijke macht ontzet worden is dat over maar de pijn van binnen blijft zeker.

 

Daarom is het gewoon heel belangrijk dat dit bij alle instantie's wordt gemeld zodat zo'n kind zo snel mogelijk bij zo'n "ouder" weg kan en goed wordt opgevangen zodat de kans op dat laatste zo klein mogelijk is.

 

Daarom nogmaals: Héél goed wat je gedaan hebt Alan, ik had het niet gedurft en daar ben ik heel eerlijk in. Heb het gelukkig ook nog nooit meegemaakt zoiets..

 

Wel ben ik bang dat, mocht het bijvoorbeeld voor de rechter komen en jij getuigt. Dat dat tikje van je er nog voor kan zorgen dat jij een schadevergoeding mag gaan betalen. Ik hoop wel dat zo'n mens direct uit de ouderlijke macht ontzet wordt en dat men niet met gezinszorg o.i.d. aankomt. Dat wèrkt niet... Als die mensen in huis zijn belooft zo'n mens beterschap en houdt ze zich in, zodra ze weg zijn breekt de hel los voor zo'n kind. Vrees ik tenminste..

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...