Ga naar inhoud

Spotvogel

Leden
 • Aantal items

  1282
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Spotvogel

 • Titel
  Sat4all Freak

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Sorry, commando was idd niet het juiste woord, shortcut is beter..
 2. Ik heb nu met de juiste commando's op de juiste plek die SMB ook niet meer echt nodig lijkt het...
 3. Ja, en, met dit commando kom ik er ook, maar, kan ik nog steeds niet weggooien of van naam veranderen? Ha, mijn fout, ik gooi het commando telkens in m'n browser! Nu in verkenner gegooid, en, nu kan ik alles! Ik kan nu bij alle dreamboxen naar binnen, ook als ze even niet zichtbaar zijn. Bedankt!
 4. \\192.168.1.96\Harddisk werkt wel, net als \\192.168.1.96\root Maar, dan kan ik nog niets verwijderen en zo....
 5. Bij die 2 VU apparaten met de laatste Open Pli er op krijg ik foutcode 80070035, "kan het netwerkpad niet vinden". En da's maf, want die 2 oude clones met oude imitatie Open Pli er op zie ik nu wel en kan ik zo zonder enig probleem in. Overigens heb ik nu op 2 HP laptops met W10 de SMB aangezet, de ene ziet behalve de 2 vu apparaten 1 clone 800 se, de andere ziet en die clone 800 se en een nog oudere clone 800.
 6. Ik zou bijna gaan denken dat er in de laatste Open Pli's iets ingesteld staat waardoor je er met W10 niet inkomt, maar, wat / waar? Doe oude clone met oude Open Pli is nu geen probleem...
 7. SMB aanzetten hielp, nu zie ik alle dreamboxen meteen, maar, ik kom er nog steeds niet in... Correctie! de 2 VU apparaten, met open pli 7.3 en 8 kom ik nog NIET in, maar, een oude 800se clone met een namaak open pli 4 WEL. Hoe kan dat nou weer?
 8. Met het IP nummer krijg ik uiteraard de Open Webif van de dreambox
 9. Sinds de nieuwste versie van W10 zie ik ze soms wel, soms niet in het netwerk; als ik er 1 zie kom ik er niet in. Eerst kon ik gewoon de HDD en de root in... Iemand enig idee hoe dit op te lossen? Met linux kan ik er wel gewoon in..
 10. Ga je ooit weer nieuwe IPTV mix publiceren?
 11. Nu op al m'n laptops en op een desktop binnen, werkt beter! Sneller en op 2 laptops beter beeld.
 12. Dat probleem had ik na een update ook telkens; gewoon vaak op "certificaat ophalen" gedrukt en toen was het over...
 13. Ja, dan werkt het ook. Dan krijg ik een ander IP adres, vervolgens switch ik back naar DHCP uit en vul het IP adres in dat ik wil.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.