Ga naar inhoud


BelgacomTV lanceert nieuwigheden


Gast Heero

Aanbevolen berichten

Op een congres in Rome heeft Belgacom een reeks nieuwigheden aangekondigd voor zijn digitale televisieplatform:

 

- Eind juli, begin augustus lanceert BelgacomTV de dualstream. Daarmee kunnen kijkers ook een tweede televisie via een tweede decoder op dezelfde lijn aansluiten, zonder extra abonnementskost.

 

- In vroege najaar wordt ook de Personal Video Recording - service geactiveerd. Vanaf dan zal het mogelijk zijn om tegelijk naar een programma te kijken en een ander programma op te nemen.

 

- VTMzomer is een groot succes. BelgacomTV en VTM denken al hardop aan een gelijkaardig project komende winter, genaamd VTMkerstmis.

 

- De formule Net Gemist van de VRT is een succes. Wellicht starten VTM en RTL Wallonië binnenkort met een gelijkaardige service.

 

- Ook de programma's van de regionale zenders zullen vanaf september op aanvraag beschikbaar zijn bij BelgacomTV. Deze service wordt grensoverschrijdend.

 

- Eind dit jaar stoppen de rechtstreekse voetbaluitzendingen op Canvas en RTBF La Deux. De zondagwedstrijden zullen dus verdwijnen en enkel nog voor de Belgacom-abonnees beschikbaar zijn. De eerste maanden van 2007 worden dus cruciaal voor BelgacomTV.

 

- De voetbalfans krijgen straks trouwens enkele nieuwigheden. Met het nieuwe seizoen lanceert BelgacomTV een "Multifoot-channel" waarop elke zaterdag alle wedstrijden in een mozaïek uitgezonden zullen worden, zodat men geen enkel doelpunt hoeft te missen. Bovendien komt er een dagelijks voetbaljournaal van ongeveer een halfuur. Ten slotte komt er ook Anderlecht TV, de voetbalzender van de gelijknamige voetbalclub. Die zender start op 28 juli.

 

- Belgacom zal eind dit jaar ook starten met het uitzenden van voetbalbeelden voor de 3G-klanten van Proximus.

 

- Belgacom overweegt ook om in de nabije toekomst golfwedstrijden op aanvraag aan te bieden.

 

- Ten slotte werkt Belgacom aan een partnership met enkele weekbladen als Humo en Dag Allemaan. Belgacom wil in deze weekbladen een eigen rubriek plaatsen waar de zenders, de programma's-op-aanvraag en de films een apart plekje krijgen.

Link naar reactie
Delen op andere sites


De Belgacom-TV decoder kost nu tijdelijk slechts 99 euro i.p.v. de normale 250 euro. Voor zij die nog twijfelden een scherpe prijs tijdens de solden.

 

Groeten,

 

Graafje.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...