Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Seb

Via MES settings serieel naar 6071

Aanbevolen berichten

Probleempje, wie kan mij helpen:

 

Ik heb een receiver, de DSX 6071, voorzien van nieuwe software van Jay (HDL 4.85)

Als ik met MES naar de receiver wil sturen zet ik eerst in het menu 4,1,D de ontvanger klaar.

Als ik veder druk in MES(stap 6) dan blijft ie hangen!!!!

Ik heb verschillende kabels geprobeerd, waarmee ik wel steeds met succes de reiver patch, ik heb een andere computer geprobeerd dus de com poort kan het ook niet zijn, ik heb verschillende versies van MES geprobeerd, ik heb ook een andere receiver geprobeerd en ik heb ook andere firmware geprobeerd. Steeds hetzelfde.Wat kan het zijn?

Op het venster van de reciever staat SE 0 en als ik de settings wegstuur staat er DOW. Als ik MES afsluit komt op de TV te staan: Fout in TCS data.(Het TCS blok staat als 1e in de lijst)

 

Help! <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Mvg, Sebby

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

Probeer een lagere baudrate !!! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Loste dit bij jou het probleem op, want ik had al 9600 geprobeerd en zonder resultaat wederom. <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Heb een 6 meter lange seriele kabel gebruikt. Werkte alleen goed bij 38k4 of lager. Denk dat er toch iets anders mis is als het ook niet bij 9600 werkt. <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Is er dan niemand die mij een keer kan helpen?

<img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

<img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Antwoordt is heel simpel,de 485 van jay ondersteunt dit niet,zelf niet met een service kaart,helaas!!

 

Wel op andere manieren.oslink of serieel met flashcvt!!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Vreemd dat niemand anders dit probleem aangeeft. Ik denk dat ik maar een oslink aanschaf, want volgens mij ben ik de enige die nog serieel flasht.

 

Ciao <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.