Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
swarfega

[TF4000pvr] Geen signaal op astra met duo lnb

Aanbevolen berichten

ik heb een tf 4000 pvr en een duo lnb hotbird geen probleen maar op de astra krijg ik geen signaal.

LNB katop of moet ik hem anders instellen?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

nu wel vol singaal op de astra nieuwe zender geladen maar kreeg nog steeds geen nederlandse zenders geladen

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

ik heb de schotel weer afgesteld op de hotbrid 99% groene en 98% gele lijn.

op astra 88% groene en 99% gele lijn dan naar de nederlandse kanale heel even beeld dan weer weg en groenelijn zak naar 64% gele lijn weg als ik door zep naar buitenlandse kanalen krijg ik weer beeld met 94% groene en 98% gele lijn.

Heeft iemand een idee.

 

Ook heb ik een nieuwe setting er ingedaan en de softwareopdate is van april 2005 en krijg geen nieuwe binnen vai de astra

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik had ongeveer hetzelfde:

uitstekend beeld op nl1,2,3 rtl etc...

Geen beeld op SBS6 BVN Net5 etc...

 

Oorzaak: Schotel was te klein of misvormd

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.