Ga naar inhoud


Graafmachine doorbreekt glasvezelkabel TVV


Gast etienne

Aanbevolen berichten

TV VLAANDEREN stuurt op dit ogenblik nog via glasvezel haar signalen door naar Betzdorf (Groothertogdom Luxemburg). Daar vindt de uplink plaats naar de Astra satelliet.

 

Tot onze grote verontwaardiging werd in de afgelopen weken de gebruikte glasvezel tot 3 maal toe doorgesneden door een Luxemburgse graafmachine die wegwerkzaamheden uitvoerde.

 

Aangezien dergelijke onderbrekingen onaanvaardbaar zijn heeft TV VLAANDEREN besloten vanaf het najaar haar signalen zelf up te linken zonder nog gebruik te maken van de glasvezelverbinding naar Luxemburg. In de tussentijd zullen wij extra noodvoorzieningen treffen om sneller te kunnen ingrijpen in dit soort van situaties.

 

TV VLAANDEREN bestudeert de mogelijkheid om juridische stappen te ondernemen tegenover haar leverancier en wenst zich nadrukkelijk te verontschuldigen bij haar klanten voor het veroorzaakte ongemak.

 

Wij zijn er van overtuigd dat de vandaag aangekondigde maatregelen de betrouwbaarheid van het TV VLAANDEREN signaal verder ten goede zal komen.

 

Met dank voor uw begrip

 

Het TV VLAANDEREN team

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...