Ga naar inhoud


[7020S] prob met installatie CAMD V3 878


herzelenaar

Aanbevolen berichten

1)Heb sinds kort een dreambox, en wil voorlopig in het originele image de cam3d installeren, wanneer ik de 3 dir etc,bin en key onder de \var dir kopieer lukt dit wel, ook de chmod van die 5 files werkt prima, doch na reboot zijn de dir key en bin onder \var weer weg, de 3 veranderde files onder etc (uinit, init en pofile) blijven wel staan, met correcte attributes, weet iemand hier een oplossing voor ?

2) kan ik bv met ps -ef zien welke cam er draait en of hij wel draait, want geen vermelding hierover in originele firmware natuurlijk..

3)na copieren van uinit, init en pofile had ik opeens geen passwd maar nodig bij inloggen als root, zowel niet met telnet, samba als http, hoe fix ik dit weer ?

4)kan iemand me uitleggen in welke files alle settings bewaard worden , zodaning wanneer ik alsnog een hobby image moest flashen, snel alles terug kan zetten, bv satellites.xml vind ik 3 keer terug (welke is de goeie), maar ook netwerk, rotor settings, etc ...

 

super toestel, jammer dat ik dit niet eerder gekocht heb !!! De webinterface apprecieer ik ten zeerste, inclus web-x-tv... Suc6 met het super forum

Alles is nog ruw maar ik schaaf me bij !!!

Dreambox7020, 500,Visiosat bi met 4x twin

Link naar reactie
Delen op andere sites


gauw overswitchen naar een alternatieve firmware, veel meer leuke features.

neem bijv. Pli Flubber of Gemini 3.0.

 

een emu inbakken in een originele firmware gaat niet zonder de nodige problemen, neem als voorbeeld maar eens dit stuk leesvoer.

 

met ps in telnet kan je inderdaad zien welke processen er lopen waaronder de actieve emu. zie je geen emu als proces voorbij komen, dan mag je er van uit gaan dat deze niet draait.

 

heeft je PC je user en pwd niet als cookie opgeslagen ?

 

maak voor jezelf een document aan met je latitude en longtitude (dit leer je vanzelf uit je hoofd als je maar vaak genoeg flasht (lees up2date blijft <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> ). zelfde geldt voor je configuratie bestanden. gewoon een map aanmaken op je PC en de betreffende bestanden er middels FTP heen sluizen.

zo doe ik het al jaren. ik flash mijn 7000 in een kwartier tijd from scratch <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...