Ga naar inhoud


[Eycos 50.12] Hoe firmware upgraden?


Wiend

Aanbevolen berichten

Misschien een beetje een domme vraag, maar hoe kan ik de firmware van een Eycos 50.12 upgraden? Heb dat ding net een dag in bezit, hij werkt goed, behalve de EPG en daar schijnt de meest recente firmware iets aan te doen.

 

Nou staat er ergens in een handleiding iets dat je de firmware via de USB poort op de harddisk kan zetten, in een speciaal daarvoor bestemde map (heb ik gedaan) en dat je vervolgens via het menu de firmware kan upgraden. Nou, schiet mij maar lek <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> maar die menukeuze kan ik nergens vinden.....

 

Ben nu aan het prutsen met de RS232 poort, maar dat krijg ik ook niet aan de praat. Serieël wordt nog maar zo weinig gebruikt in dit huishouden <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> dat ik er niet in slaag dat op dit moment werkend te krijgen (zou aan mijn RS232 kabeltje kunnen liggen, ga eventueel morgen wel een andere halen).

 

Van de Nederlandse importeur verwacht ik niet veel. Heb 'm gisteren een normale vraag per e-mail gesteld en kreeg een bijzonder raar antwoord terug. Als dit de wijze is waarop Eycos bezitters support krijgen dan heb ik een beetje spijt voor dit ding gekozen te hebben. Heb al zitten zoeken op het Duitse support forum en op dit forum, maar ook hier nog geen antwoord op mijn vraag gevonden.

 

Dus....wie kan mij verder helpen?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Nou staat er ergens in een handleiding iets dat je de firmware via de USB poort op de harddisk kan zetten, in een speciaal daarvoor bestemde map (heb ik gedaan) en dat je vervolgens via het menu de firmware kan upgraden. Nou, schiet mij maar lek maar die menukeuze kan ik nergens vinden.....

 

Daar zal je hem ook niet vinden !!

 

Druk maar op de PVR toets van je remote, en 2x pijltje naar rechts.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...