Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
666Software

DSX-6073 komt niet meer tot leven na zijn laatste dienst

Aanbevolen berichten

Via de zoek functie heb ik geen bevredigende antwoorden kunnen vinden.

 

Ik heb hier een DSX-7073/03A die met de AB op standby werdt gezet de volgende dag

toen de decoder weer nodig was weigerde hij dienst...sterker nog geen display meer

 

Vervolgens op zolder de oslink opgezocht alles gecontroleerd op een werkende DSX

om te zien of de Oslink nog werkte..en dat was allemaal in orde.

 

De overleden DSX wil geen contact maken met de Oslink...

 

Nu is mijn vraag welke bekende hulpverlenende handelingen zijn er om deze DSX

weer te reanimeren? ps. met google kwam ik ook al niet verder...

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hallo 666software©

 

Allereerst welkom op dit board, maar ken ik je soms uit het verleden, je naam komt me niet onbekend voor ........

 

Maar om op je vraag terug te komen.

 

Waarschijnlijk is de voeding van je decoder defect.

Om het zeker te weten kan je de voeding even verwisselen met je andere decoder.

Als je dan weer licht in je display hebt weet je waar je het moet zoeken.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Citaat:
Hallo 666software©

Allereerst welkom op dit board, maar ken ik je soms uit het verleden, je naam komt me niet onbekend voor ........

klopt helemaal johan ik heb hier tussen 2000 en 2004 rond gezworven...ben er 2 jaar tussen uit geweest..af en toe als gast gelezen..maar nu was mijn account weg..dus ik ben weer newbie helaas <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Welkom terug dan <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Volg de link maar van mr 1200s.

De Elco op positie 2122 100uF 25V is regelmatig als eerste defect.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

ok bedankt voor de info hij werkt weer..het was inderdaad 2122 had helaas alleen een groter exemplaar als vervanger tot mijn beschikking 100uF/40V

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

40V zal geen problemen geven, hoger mag, lager niet. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Dat valt wel mee denk ik.

Maar voor de prijs hoef je het niet te laten.

Het prijsverschil tussen 85 en 105 graden is te verwaarlozen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Hartelijk dank voor de gouden tip.

Ik heb nu mijn oude ontvanger, die 5 jaar dienst gedaan heeft, na 5 maanden weer aan de praat gekregen met deze elco <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Groeten,

Joop

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.