Ga naar inhoud


Harderwijk.... :D


Gast eymey

Aanbevolen berichten

Ik woon zelf in Almere, waar ik nu meer dan een jaar bij gebrek aan kabel/schotel naar redelijke tevredenheid DVB-T ontvang (op storingen door schakelaars, auto's en iri brommertjes na dan).

 

Nu vroeg een vriend van mij in Harderwijk laatst om voor de grap ook eens een ontvanger en antennetje mee naar hem te nemen.... Ik heb toen gewoon m'n Topfield COT3000 en standaard binnen-antenne mee genomen.

 

Tot mijn verbazing ging het ontvangen goed!. Nou ja, hij woont in een maisonette-achtige woning... zijn 'begane grond' is op 2-hoog van het gebouw en zijn eerste verdieping op 3-hoog. In zijn huiskamer was er geen ontvangst, maar toen we de antenne verplaatsten naar zijn boven-verdieping, kwam er een sterk en prima signaal de ontvanger in!

 

Nou was ik benieuwd, of jullie 'masten-kenners' toevallig weten waar we zo'n sterk signaal van zouden oppikken? Amersfoort misschien, maar super dichtbij ligt dat nou ook weer niet tov Harderwijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nou mijn zoon heeft twee jaar geleden een half jaar op de camping in Harderwijk gestaan en toen heeft hij een tuner van mij meegenomen en gewoon beeld.

En nee volgens mij is het geen Amersfoort als regiozender kreeg hij N Holland en AT5 dus het zal de zender Hilversum wel zijn of Almere maar die staat er dacht ik nog niet zo lang.

<img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad, Almere lijkt me niet zo voor de hand liggend.... is ook maar een heel zwak zendertje (ik vraag me zelfs af of ik er zelf wel gebruik van maak <img src="/forums/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je gebruikt 'm vast wel. Ook in Lelystad is al enige

tijd (meer dan een jaar) ontvangst mogelijk!

Ik ben allergisch voor pollen en mensen die regels uitvaardigen, maar er zichzelf niet aan houden.

 

Amstrad650D2Mac>>TF5000PVR>>etc.>>/DB7025+/TF5300KPN,VU+Duo Moteqc2100a-schotel 1mtr-X-Cam/Aston 1.05.

Link naar reactie
Delen op andere sites

:-) zou verder best goed kunnen hoor. Hoewel ik ook al best goede ontvangst had toen ie er nog niet was (wrs. vanuit Amsterdam of Hilversum <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> )

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...