Ga naar inhoud


Hitachi 7200 (plasma) beeld instellingen


humaxxx

Aanbevolen berichten


Is dat niet een heel erg persoonlijk iets. Ik bedoel dat het beeld van zoveel factoren afhangt. Niet in de laatste plaats jijzelf. Ook de hoeveelheid daglicht er in de kamer valt, onder welke hoek, wat voor een programma je bekijkt, etc. etc.

 

Als ik jou was zou ik gewoon stap voor stap de instellingen zo aanpassen tot je de voor jou perfecte samenstelling gevonden hebt.

 

Beetje zoals bij de opticiën. Is het met dit glaasje beter of minder goed?

 

Groet,

 

JJK

Link naar reactie
Delen op andere sites

Okay, ik snap 'm. ¨Je had me echter op het verkeerde been gezet vanwege:

 

Citaat:
En ik vroeg me gewoon af of iemand na lang instellen de beste instellinge heeft gevonden zodat ik dat niet meer hoef te doen
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb die TV niet, wel is het zo dat de zg smart-instellingen van de meeste TV's meestal niet optimaal zijn voor de gebruiker thuis.

 

Ik kwam er onlangs achter dat sommige DVD's van disney een test hebben om de TV optimaal in te stellen (contrast, helderheid, kleur, schertpte) onder THX-test.

 

Gewoon eens proberen, weet je in ieder geval dat je tv redelijk ingesteld staat. Maar het blijft natuurlijk een kwestie van smaak wat je zelf mooi vindt.

-------------------------

m.v.g. Roy

-------------------------

Topfield TF7700HSCI, TF5500PVR; TF3000CIPRO; 99cm Funke schotel met stab HH100; 80 cm schotel; Mastera III en veel overbodige cams en cards

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb deze TV wel en ben er uitermate tevreden over. Zeer strak beeld etc Voor de instellingen ga naar www.kieskeurig.nl, kies voor plasmaschermen, daarna links in het blok kiezen voor populaire plasmaschermen, dan zie een beeld met plasmaschermen van verschillende merken, klik op de Hitachi 7200, dan krijg je alles over de Hitachi. Klik daarna op reviews en je leest een heleboel reviews van mensen die deze mooie plasma hebben en daarbij staan ook de instellingen voor de eerste 200 branduren. Succes ermee

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik verkoop dat soort schermen en ik moet zeggen als mijn vriendin niet 42 inch te groot zou vinden had ik hem gekocht. Of de 9700 <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Tussen alle andere merken valt deze echt gewoon op wat betreft kwaliteit en design. Ik heb de allernieuwste folder van Hitachi Japan hier voor me liggen en er staat ook nogal wat aan te komen van hun.

Ik moet ze nog op onze website zetten maar neem daarna gerust een kijkje.

Ga ik er geen reclame voor maken maar Pm me maar als je het wilt hebben.

"De enige beperking in het leven ben jezelf."

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...