Ga naar inhoud


[TF5000pvr] BVN niet te ontvangen op Astra


Gast

Aanbevolen berichten

Ik sta op de goede sateliet gericht. BVN zou te ontvangen moeten zijn, ook zonder kaart, maar helaas lukt het niet. Verder alle vrije zenders wel.

Topfield 5000PVR. Wat kan er aan de hand zijn?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi Headvox. Probeer eens op je Topfield de zender handmatig te zoeken. Dit doe je zo: Druk op menu, ga naar installatie, druk op ok en ga dan naar zenders zoeken. Satellietnaam moet op Astra staan. Ga nu naar modus en druk op ok. Nu moet je gaan instellen op handmatig zoeken. Gebruik hiervoor de volume + knop van je AB. Ga dan naar Frequentie, druk met je AB de frequentie in, deze is voor BVN 12574, ga dan naar symbol rate en zet deze met je AB op 22000.

Ga dan naar polarisatie, zet deze op H (= horizontaal). Netwerk zoeken uit laten staan. Ga dan naar zoeken starten, druk op ok van je AB. Wanneer er nieuwe zenders gevonden zijn worden deze aan het eind van je settingslijst bijgeschreven.

 

Groeten Freekie

 

TOPFIELD 5500PVR

DRAGONCAM /DIABLOCAM WIRELESS

CAS3/INFINITY UNLIMITED

 

 

[color:"blue"] even de capslocks aangepast <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> [/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mag de CAPSLOCK uit svp.

 

[color:"blue"] Ja hoor <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> [/color]

 

[color:"orange"] Dank <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> [/color]

 

[color:"blue"] geen dank, gg <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> [/color]

gr, WPW. -=[Deze ruimte is opzettelijk leeg gelaten]=-

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij deze sorry maar ik ben niet zoon computter fanaat dat ik alle knopjes weet te vinden op het toetsenbord maar deze heb ik gevonden door jou hint van CAPSLOCK je bent noot te oud om iets te leren!

 

groeten freekie

 

TOPFIELD 5500PVR

DRAGONCAM /DIABLOCAM WIRELESS

CAS3/INFINITY UNLIMITED

ASTRA/HOTBIRD/ASTRA2

Link naar reactie
Delen op andere sites

vraagje als je nieuw hier bent wordt dan iedereen zo de grond ingetrapt omdat die een CAPSLOCK aan heeft laten staan en zie boven dat ik me al heb verontschudig hiervoor . en dan nog 2 uur later ook ! vicent dat vind zwak. als jullie eens zouden zeggen : hoi freekie je bent hier nieuw:WELKOM! maar ik zie dat je de CAPSLOCK heb aanstaan( waar ik tot vandaag niet wist waar die voor diende) en dan zegt wil je die a.u.b. UITZETTEN prima,maar op deze manier vind ik het erg keinzierig.het gaat er toch om mensen te helpen met hun probleen,en niet om een capslock uit te zetten.

 

groeten freekie

 

topfield 5500pvr

dragoncam/diablocam wireless

cas3/infinity unlimited

Link naar reactie
Delen op andere sites

waar het mijn om gaat is dat ik mijn een andere ontvangst bij sat4all had voorgesteld.iedereen maak fouten in het begin wat ik eigenlijk nog mis,dat er ooit nog eens een toppic wordt geopend waar nieuwe gasten zich eerst kunnen voorstellen (ik hoop het)en melle bedankt voor het bewerken van nijm fouten.Goed bij deze hoop ik dat headvox er iets mee kan doen met de uitleg over het vinden van bvn op de astra satelliet.

we maken vanaf nu een nieuwe start groeten freekie

 

topfield 5500pvr

dragoncam/diablocam

cas3/infinity unlimited

Link naar reactie
Delen op andere sites

@headvox

Probeer anders eens het programma Top Set te krijgen. Dan kan je zenders handmatig toevoegen op de pc en die downloaden naar de Topfield PVR 5(x)00.

@freekie

Ik stelde gewoon een vraag meer niet. En WPW en ik zijn niet de enigen die dat vermeld hadden. Maar is op zich wel een goed idee dat een nieuw lid zich kan voorstellen in een of ander topic. En ik zie al dat je lid bent sinds 2004 (!).

Astra 1 zit bij mij op  31,5°E,  28.2°E, 19.2°E
Astra 2 zit bij mij op 19.2°E, 28.2°E
Astra 3 zit bij mij op 23.3°E,23.5°E

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

22-08-2004 vind ik vreemd omdat ik pas vorigge week heb ingelogd dus hoe kan ik dan lid zijn zonder ingelogd te zijn geweest??? of ik moet mijn onbewust hebben aangemeld , maar goed het is nu tijd om dit gedoe maar eens te stoppen.

groeten freekie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben blij dat de gemoederen weer een beetje tot bedaren zijn gekomen en wil uiteraard freekie van harte welkom heten op dit board. Omdat zijn bijdrage wel degelijk hout snijd, heeft Melle inmiddels e.e.a. bijgewerkt, omdat de betreffende user er vaak (na een bepaalde tijd) zelf niets meer aan kan veranderen en zijn/haar fout niet meer ongedaan kan maken of aan kan passen.

 

Volgens mij kunnen we weer door met de dingen van de dag en kunnen we nog veel van elkaar leren.

 

(Kleine uitleg voor freekie ; iets tikken MET caps-lock aan betekent dat je iets met nadruk wilt zeggen, ofwel schreeuwen. Meestal gebruik je dit om NADRUK te leggen op enkele woorden. Wanneer je een heel bericht zo tikt dan heet dat schreeuwen en wordt meestal gebruikt als users elkaar in de haren vliegen...;-)

 

<img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

goede morgen ozzo. mag ik je bedanken voor de uistekende uitleg over het capslock gebruik op een forum.(is bij mijn niet bekend) NU WEL!.

 

goed bij deze gaan we weer verder met de dingen van de dag!

groeten freekie

 

topfield 5500pvr

dragoncam/diablocam

cas3/infinity unlimited

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...