Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast Aston79

Hebben we in Limburg nog GEEN Digitale TV ??

Aanbevolen berichten

Gast

Ik zat rond half zeven naar Blokken op één te kijken en daar zat vandaag een medewerker van Telenet in (de goede man is woonachtig bij ons in "de" Limburg). Hij was verantwoordelijk voor de "Portaalsite" van Telenet (de internet klanten van Telenet zullen dit wel kennen zeker).

 

nu was Ben Crabé natuurlijk wat aan het doorvragen over zijn werk en of hij eigenlijk Digitale TV had (De vraag was zoiets van, als werknemer krijg je dan Gratis zo'n aansluiting) en de man beweerde dat er in Limburg GEEN Digitale TV is <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Ik weet het, hij bedoelt "er is in Limburg GEEN Digitale TV Via de Kabel (Telenet) " want hij zal wel geen reclame mogen maken voor de "concurent" maar dan had hij zijn antwoord (naar mijn bescheide mening) wel wat mogen aanpassen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

Hier heb ik dat fragment ook gezien, was er dan in Limburg geen Digitale tv via kabel aangeboden door de intercommunale daar (InDi)?

 

Meende zelf dat je zelf een eigen DVB-C ontvanger naar keuze kon gebruiken.

 

Nuja dit weerspiegelt nog maar eens de gemiddelde onwetenheid op digitaal tv-vlak van de vlaming.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Ik dacht dat Telenet en InDi samenwerkten ??

 

wat ik wel weet is dat Telenet aan het onderhandelen is geweest met Interelectra (onze kabel verdeler) en dat die onderhandelingen afgesprongen waren.

Ik dacht dat Telent de schuld (natuurlijk) bij Interelectra zocht want volgens hen zat de Politiek er voor iets tussen (vele poletiekers hebben blijkbaar aandelen in Interelectra).

Verder was er dan in het nieuws dat Interelectra zelf zo'n platform wilde opstarten (maar verdere details heb ik niet gehoord dus die zullen er toen nog niet geweest zijn).

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Integan ( rechter oever kand van de Schelde in Antwerpen), Interelectra (Limburg), PBE (Brabant), WVEM (West Vlaanderen, Brabant, ...) Hebben hun niet verkocht aan Callahan (De Amerikaan die het hier eens ging waarmaken met Digitale TV op de kabel).

Goede keuze geweest, mijn gedacht.

 

Die Callahan is ondertussen met zijn staart tussen zijn benen terug het water over. Hij heeft wel zijn cente mee genomen. (Wat hij nog kon redden)

 

Ze hebben de handen in elkaar geslagen en zijn met InDi in zee gegaan. ( http://www.in-di.be )

Daar kan je inderdaad met een DVB-C box naar keuze digitaal TV krijgen. Ze stellen wel hun Nokia box voor met kaartje. Maar kaartjes zijn ook los te koop.

Heb Ik toch gelezen op een forum.

 

Dus dit bewijst dat da sukkel van Telenet bij blokken of dom is, of het niet mag zeggen dat er ook InDi bestaat in de digitale wereld op de kabel. Eigenlijk onnodig want het is buiten hun gebied. Dus zal hij wel dom geweest zijn. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

mvg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Je zou weer zo'n "domme Limburger" opmerking kunnen maken he, maar dan zou ik me ook aangevallen voelen :-D

 

Maar hij zal wel bang geweest zijn om op de openbare TV (national TV zoals de Amerikanen zullen zeggen) iets te zeggen wat een beetje tegen zijn werkgever is (mischien kijkt hij wel via TVV maar durfde het niet zeggen !).

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Citaat:
Je zou weer zo'n "domme Limburger" opmerking kunnen maken he, maar dan zou ik me ook aangevallen voelen :-D


Daar had Ik rekening mee gehouden. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Ik heb me sirieus moeten inhouden. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

mvg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.