Ga naar inhoud


Hebben we in Limburg nog GEEN Digitale TV ??


Gast Aston79

Aanbevolen berichten

Ik zat rond half zeven naar Blokken op één te kijken en daar zat vandaag een medewerker van Telenet in (de goede man is woonachtig bij ons in "de" Limburg). Hij was verantwoordelijk voor de "Portaalsite" van Telenet (de internet klanten van Telenet zullen dit wel kennen zeker).

 

nu was Ben Crabé natuurlijk wat aan het doorvragen over zijn werk en of hij eigenlijk Digitale TV had (De vraag was zoiets van, als werknemer krijg je dan Gratis zo'n aansluiting) en de man beweerde dat er in Limburg GEEN Digitale TV is <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Ik weet het, hij bedoelt "er is in Limburg GEEN Digitale TV Via de Kabel (Telenet) " want hij zal wel geen reclame mogen maken voor de "concurent" maar dan had hij zijn antwoord (naar mijn bescheide mening) wel wat mogen aanpassen.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hier heb ik dat fragment ook gezien, was er dan in Limburg geen Digitale tv via kabel aangeboden door de intercommunale daar (InDi)?

 

Meende zelf dat je zelf een eigen DVB-C ontvanger naar keuze kon gebruiken.

 

Nuja dit weerspiegelt nog maar eens de gemiddelde onwetenheid op digitaal tv-vlak van de vlaming.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik dacht dat Telenet en InDi samenwerkten ??

 

wat ik wel weet is dat Telenet aan het onderhandelen is geweest met Interelectra (onze kabel verdeler) en dat die onderhandelingen afgesprongen waren.

Ik dacht dat Telent de schuld (natuurlijk) bij Interelectra zocht want volgens hen zat de Politiek er voor iets tussen (vele poletiekers hebben blijkbaar aandelen in Interelectra).

Verder was er dan in het nieuws dat Interelectra zelf zo'n platform wilde opstarten (maar verdere details heb ik niet gehoord dus die zullen er toen nog niet geweest zijn).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Integan ( rechter oever kand van de Schelde in Antwerpen), Interelectra (Limburg), PBE (Brabant), WVEM (West Vlaanderen, Brabant, ...) Hebben hun niet verkocht aan Callahan (De Amerikaan die het hier eens ging waarmaken met Digitale TV op de kabel).

Goede keuze geweest, mijn gedacht.

 

Die Callahan is ondertussen met zijn staart tussen zijn benen terug het water over. Hij heeft wel zijn cente mee genomen. (Wat hij nog kon redden)

 

Ze hebben de handen in elkaar geslagen en zijn met InDi in zee gegaan. ( http://www.in-di.be )

Daar kan je inderdaad met een DVB-C box naar keuze digitaal TV krijgen. Ze stellen wel hun Nokia box voor met kaartje. Maar kaartjes zijn ook los te koop.

Heb Ik toch gelezen op een forum.

 

Dus dit bewijst dat da sukkel van Telenet bij blokken of dom is, of het niet mag zeggen dat er ook InDi bestaat in de digitale wereld op de kabel. Eigenlijk onnodig want het is buiten hun gebied. Dus zal hij wel dom geweest zijn. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

mvg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je zou weer zo'n "domme Limburger" opmerking kunnen maken he, maar dan zou ik me ook aangevallen voelen :-D

 

Maar hij zal wel bang geweest zijn om op de openbare TV (national TV zoals de Amerikanen zullen zeggen) iets te zeggen wat een beetje tegen zijn werkgever is (mischien kijkt hij wel via TVV maar durfde het niet zeggen !).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Je zou weer zo'n "domme Limburger" opmerking kunnen maken he, maar dan zou ik me ook aangevallen voelen :-D


Daar had Ik rekening mee gehouden. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Ik heb me sirieus moeten inhouden. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

mvg
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...