Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
mlsn

[7020S] vooruit spoelen in audiofile

Aanbevolen berichten

ik zie er geen systeem, logica in als je met de afstandsbediening voouruit of achteruit wil spoelen 64 32 16 8 4 2 lijkt logisch maar is het niet; soms wel erg lang wachten voordat die voorruit springt.

ook kun je kiezen om een aantal minuten in te typen. maar wordt dit van de huidige positie afgetrokken van de af te spelen tijd?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Kun je je vraag aub wat duidelijker formuleren? Ik begrijp dat je een probleem hebt met het vooruit/teruguit spoelen in een audio bestand maar dan houdt het ook op <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

je hebt het over een audiofile, bedoel je een mp3 of een ander audiobestand en met welk programma speel je deze dan af??

We willen je graag helpen, maar dan moeten we wel wat meer informatie hebben.

 

mvg,

 

The Iron Maiden

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

vroegûh kon je een audio-opname helemaal niet voor- of achteruit spoelen.

ik draai nu gemini 2.90 en daarbij werkt 8x, 16x, enz. precies zoals je beschrijft. oftewel er valt niet mee te werken.

wat wel goed werkt is een bepaald aantal minuten voor- of achteruitspoelen. de tijden kloppen dan ook. dus 10 min. vooruitspoelen brengt je 10 min. verder in de audio-opname.

 

bromtol

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

nee, het gaat om een opname van een radio uitzending. een gewoon ts bestand. in een eerder versie van gemeni werkte het wel, krijg je versneld de audio te horen. in de versie 1.8 lukt dat niet, als je vooruit wil spoelen springt afentoe het geluid naar voren. dat gebeurt soms 1 keer, de andere keer een paar keer, maar de frequentie waarmee dat gebeurt is niet logisch. ik neem aan dat als ik kies voor 64, het ts bestand sneller wordt doorlopen maar dat is niet zo. met een zelf ingestelde waarde begrijp ik niet hoe je vooruit kunt zappen in een bestand, soms doet 't, soms niet. wat ik precies doe weet ik niet als ik de waarde zelf heb ingesteld waardoor vooruit wordt gesprongen in het bestand: op ok klikken twee keer op ok klikken, wachten.

 

laat vaak de recorder mee lopen als ik naar rete3 luister, om fragmenten er uit te halen, te herspelen, is het nogal lastig om deze terug te vinden met de knoppen vooruit te spelen

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.